sevimkelam hanımlar merhaba bu dönemde kullöanabilecegmiz bagısıklık güclendirici takviye önerirmisiniz siz hangisini kullanıyorsunuz bana ımuneks Mıkro glukan önerdiler ama kullanan varmı hiç ?
eslemcelk Kendimi daha iyi hissetmeme sebep olan vitamin çok memnunum.alıp hemen kullan sende memnun kalacaksın
askinsy Yaz kış demeden kullanılması gereken bir vitamin takviyesidir mıcro glucan önerileri dinle ve kullan canım
meltemc Ürünü almadan önce araştırdım ve Imuneks markasına güvenerek aldım İlk kez kullandım, Faydasını gördüm.
softi2 Ürünü 3 aydır gün aşırı olmak üzere düzenli kullanıyoruz. Dr. tavsiyesi üzerine almıştım. Çok etkisini gördüm öneririm.
ysmakcm Ürünü doktor tavsiyesi üzerine kullanıyorum.tek kelimeyle muhteşem etkisini 1 ayda tamamen gördüm
haticekzgc Kullanıyorum ben ve kullandıgımda vücudum icin gerekli olan tüm vitaminleri tek seferde karşılıyor gibi hissettiriyor bana cok güzel ürün.
kubrnl Valla 2 ay ne grip ne yorgunluk ne de mide şikayetleri hepsinden korudu beni bu mıcro glucan eşim ve çocuklar hastayken bile ben olmadım tavsiye ederim
leylaaa9 Ben easyfishoil balık yağı kullanıyorum suan omega3 ve d vitamini olduğu için hem bağışıklık için iyi hemde bebeğin gelişimine iyi geliyor
sifirbes bende easyfish alıyorum doktor önerdi bana da tadı da güzel çok memnunum mideyi rahatsız etme gibi bi sorunda yaşamadım