Sineemiis
Sineemiis canım ben 2kez boş gebelik yaşadım ilki çok berbat ve korkutucuydu 1hafta boyunca hastanede yattım ve her saat başı kan alındı ve sürekli hiç boşluk bırakmadan seruma bağlıydım en sonunda kürtaj dediler çünki boş gebelik bebek yok sadece kese var dediler, tabi bu süreçte eşim çalışıyo ne annem var ne kardeşlerim nede yakın bi arkadaşım yurt dışından gelin geldim tek başımaydım kayın validemde hiç ilgilenmedi hiç yaşamadığım duygularla baş etmek zorundaydım neyse kürtaj günüm geldi hayatımda hissedebileceğim en kötü en berbat duyguydu ve acıydı uyuşturmadan kürtaj ettiler canım çok yanmıştı ve o acıyı tatdıktan sonra o kadar yıpranmıştımki bidaha hamile kalmak istemedim ve piskolojim çok bozulmuştu neyse 3-4ay sonra bilmeyerek yine hamile kaldım ve ne hissedeceğimi bilemiyodum isyan etmemek için kendimi çok zor tuttum ama öğrendiğim gün korku içerisinde hadi aynı acıları yine yaşarsam diye sabaha kadar ağladım herkez sevinmişti oysa hamile olduğumu duyunca ama tabi yine aynı şekilde boş gebelik dediler kürtaj olmak zorundasın dediler ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama o acıyı bidaha yaşayamazdım o yüzden gitmedim kürtaj olmaya kendiliğinden düştü ama ondan sonra ne kadınlığım nede hamile olabileceğimi düşünüyodum çok soğumuştum 6ay 1sene sonra tekrar hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevindim ama içimde bi korku tabi 1ay gitmicem dedim 1ay sonra kontrole gitcem beklicem dedim ve gittiğimde öyle güzel duygularla karşılaştım ki kalp atışını duydum 🥺😍 allahıma şükür iyiki isyan etmedim iyiki sabırla bekledim ve hala şu an sağlıkla gelmesini bekliyorum 37haftalık olduk☺️ Yani kısaca diyeceğim en iyi ben anlarım durumunu sakın pes etme isyanda etme ama bu süreçte düzgün bi doktor bul kendine ve 6ay 1sene bekle piskolojini düzelt stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et yeme demiyorum ama sürekli vitaminli yiyecekler ye hazırdan uzak dur kuru yemişti sebze yemekleriydi meyveydi ben öyle yaptım 😊 ve istersen doktorumu sana tavsiye edebilirim aşırı ilgili herşeye detaylı şekilde dikkat eden bi doktor tabi istanbulda yaşıyorsan 🙏🏻