Merhaba hanımlar 6 günlük olduk bile biz bende dogum hikayemi anlatmak istıyorum.
Dogum yaklastıkca bende herkes gibi yürüyüşü hurmayı dus almayı ve suqat hareketlerini sıklastırdım yine 39+5 de aksam dinlenmeyle gecmeyen bel agrılarım oldu yürüyüşle atlatmaya çalıstm gece 2 ye kadar uyuyabildim sonra yine agrılar olustu yürüdüm sık sık wc ye kalkıyordum inceden suyumun sızdıgını hissettim doktorumu aradm hastaneye gectk sabah 8 e kdar kendı sancılarımın gelmesını bekledik gelmeyeçınce suni sancı verıldı acılmalar başlayınca dayanılmaz oldu saat sabah 8-10 arası sancılara dayanamıyorm diye sezeryan olmak istedim ama hemsireler eşim ablam hem moral verdiler hem plastes topunun üzerinee rahatlamı sagladılar acıklık 4 cm olunca epidural istedim biraz oda can yakıyor ama dayandım epiduralın etkisiyle 1 saatte ıkınmamı istedikleri anda ıkındım ve son ıkınısta coskuyla bagıran doktorumun sayesinde dogmus oldu hızlı ve kolay bi dogum oldu ama yinede her anı sancılı ve zor bi süreç herkese kolay dogumlar dilerim🥰🥰