Busbushatun Gurbet06 canım ılk gebelıgımdede suandada kullanıyorm hıc bulamadıgım olmadı bıtmesıne yakın eczaneye bılgı verıyorm depodan ıstıyorlar ertesı gun elımde
Bsmlh Gurbet06 bulamadığınız eczanelere paralı alacaktım diyince hepsi bulup çıkarıyor merak etmeyin sonra sıkayet ederim diyip barkodunuzla alın
Gurbet06 Busbushatun gündemimizdeki bu covid-19 virüsünden dolayi saglik bakanligi direkt depolardan toplatip devlet hastanelerine gönderiyormus bu igneleri covid-29 hastalarina da uygulaniyormus bu igneler 😢 daha bugün bu sekilde bilgi aldim bulamazsak ne yapariz bilmiyorum korkuyorumda
Melly21 Gurbet06 bende aynı durumdayım istanbulda oksapar ve muadillerini bulamıyorum ne yapacağım bilmiyorum iğneler italyadan geliyormuş işimiz zor Allahım ya lütfen korona olmayın
Elbet-birgun-kavusacagiz Elimde enox 4 lük var kizlar bi kutuda dokuz adet ocak son tarihli Bulamayan ihtiyaci olan varsa ben gonderebilirim çöpe gidecegine bi bebegin işine yarasin
Gurbet06 Elbet-birgun-kavusacagiz Allah razi olsun canım eczaneden haber bekliyorum suanda eger bulamazsa isterim senden vala nerde oturuyorsun ben ankaradayim