Zarifeasii Kizlar 26 haftalık hamileyim ama halen isimde emin değilim yardımcı olur musunuz Ecrin düşünüyorum ama çok kararsızım
Minigim20 Zarifeasii Ecrin anlamlı canım güzel benim de kızım olacak en yakın arkadaşım koymamış olsa bende Ecrin Ada koymayı düşünüyordum 🙂
nisanurcanevi Zarifeasii ecrin guzel bir isim🤗👶🏻 bende kizimin adini Saliha Azra koydum nasipse. Saliha kayinvalidemin adi diye koyduk Azra’yida esimle ortak karar verdik
Didi6 Zarifeasii Ecrin ismini iyi araştır canım https://www.haberler.com/amp/diyanet-in-uyarisina-ragmen-ecrin-populer-isim-4550949-haberi/ Bence kulağa da hiç güzel gelmiyor Ecrin zaten…
Zarifeasii Minigim20 benimde hoşuma gidiyor ama cevremdekiler arapça anlamı rüşvet felan diyorlar o yüzden çok kararsız kaldimm
Minigim20 Zarifeasii hmm onu bilmiyordum canım doğruluğu nedir bilmiyorum Allah’ın hediyesi anlamına gelir diye duymuştum ben ama
Zarifeasii nisanurcanevi benimde kayın validemin ismi Kadriye eşim istiyor gönlü olsun diyor ben istemiyorum ama bilmiyorum olursa artık Kadriye Ecrin koyarız
nisanurcanevi Zarifeasii bence eşinizi kirmayin 🤗 zaten iki ismi birden kullanmiyoruz genelde uzunsa. Esimin annesinin adi saliha ama esim karnimu severken hep Azra diyor mesela. Saliha demem diyor. Kendi annesinin adi ama iste onlarin ismi yasasin diye koyduk sadece
Minigim20 Zarifeasii canım bence iyice araştır dedikleri gibi bı anlamı yoksa koy bence güzel isim düşündükçe kafası kasıyor çünkü insanın henüz bizde karar veremedik ama ilk düşündüğümüzü koyacağız bu gidişle secemeyip
Meleka Ecrin ücret demek diye biliyorum ama bir ismin birden fazla anlamı olabilir tabi siz hangi anlamını begeniyiosaniz karar sizin kimse karışamaz 🙂
Deletedmom59 Zarifeasii canım bence ecrin ismini koyma şu 10 sene içinde o kadar çok ecrin koyuldu ki artık tiksinti geldi benim fikrim başka isim koy yine kendi bilirsin de ecrin ceylin asel eslem bunlar artık çok var ya
Zarifeasii Deletedmom59 evet cevremdekilerde söylüyor Ecrin çok var diye ama inanın sanki isim kalmadı bulamıyorum hem anlamı güzel hem Kuran’da geçen