Rana38 Herkese merhaba oncelıkle Rabbım hepimizin bebegını saglıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin progestan kapsulu vajınadan fitil olarak kullanan varmı
Efebilal Rana38 ben sabah akşam kullanıyorum canım fitil olarak kullanırsan yan etki yapmıyo ama hap olarak alırsan yan etkisi fazla var
Rana38 Edamusaali içimi rahatlattınız doktorum vajınadan dedi ama ilac agızdan alınan kapsul olunca tedirgin oldum megerse hem agızdan hem vajınadan kullanılıyor mus
Edamusaali Rana38 ewet malesf bnde kullnmak zornda klmistm smdi kullnmyrm ck skur bni bya etkilemsti agzdan alnca gcmis olsun sizede
Sunu Fitil olarak kullanırsan hiç bir yan etkisi olmuyor ama ağızdan alırsan birçok etkisi oluyor. Fitilden korkuyordum ama çok rahatmış gerçekten
Rana38 deletedmom43 cok tesekkur ederim Rabbım saglıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebıslerımızı
EcemGener Bende kullanıyorum kızlar fitil olanını her gece 2 tane bir hafta geçtikten sonra idrarda beyaz beyaz çıkıyo korkmayın normalmiş
serapinci Bende kullanıyorum canım korkma bişey olmuyo alışırsın bi süre sonra . Ellerini bol bol yıka temiz tut iyi olur senin için😊 fitili koyduktan sonra ayağa kalkma bir süre hatta akşam yatmadan yaparsan iyi olur😊