denizz89 Hanımlar Gaziantep detaylı ultrasyon fiyatı nekadar acaba yaptıran var mı ona göre bütçe ayıracagım lütfen cevap veriniz ..
Mystery89 denizz89 canım bende yarın yaptıracagım, tabi geç kalmadıysam😔 23+6 olacagım, sanko muayene+58, medical muayene+50 direk yaptırmak istersen 100, ncr de 20 tl dedi ama bence yanlış söyledi😂 normalde doktorunuz kim ve hangi hastaneye gidiyorsunuz?
B8use denizz89 derya ulusoya gidiyorum 40 ya da 45 verdik tedayliya defalife da ayrica yarim saat bakmiyro 15 dakika ancak suruyor cok kalabalik oluyo 1 gun sonra ya bile kalabilirsiniz bizde oyle oldu sabah gitmenizde fayda var
denizz89 @Mystery89 canım arif bey e gideceğim ve detaylı ultrasyon fiyatını 500tl falan dedi bir arkadas ama emin değildi ben de şaşırdm sormak istedim😞 detaylı ultrasyon 30dakika sürüyormus sanırım
Mystery89 denizz89 canım ben şimdi arif beyi ardım da arif bey rutin kontrolde detaylıya yollamıyormus bir sıkıntı olursa yolluyormus o yüzden bana yapmamış, ben sabah hastaneyi aradım muayene+50 tl dediler defalifta
denizz89 @Susamtanesii canım iyiymiş ya ben daha yüksek sandm millet beşyüz tl den bahsetti ama bilmeden atarak söyledi ben de acaba mı dedim?
deletedmom99 2 hafta sonra sankoda yaptrcam canmm 58 tl hateme sordum 30 tl ncr ye sordum 20 tl ben sankoda muayne oldgm icin oraya yaptrcam😍
denizz89 @Mystery89 ben de aradım hastaneyi telefonda bilgi vermiyoruz dediler fiyat için..ayrıca senle arif hoca mı konustunuz hani böyle mi dedi sıkıntı oldgunda mı detaylı yapıyorum dedi..ya ben anlamadm bu işten.kafam karıstı
Mystery89 denizz89 canım asistanı Perihan hanımla konıstum gerekli görürüse yaptryo dedi, ilk hastaneyi aradgmda bana da fiyat bilgisi vermiyoruz dedi ben arif hocanın hastasıyım diye bastırınca söyledi, bu arada ben medicalde Sıtkı Bozan var bu işin uzmanı yıllardır o var diye oraya gittim yaptırdım canım
Mystery89 denizz89 yani bana yapmadı arif hoca sıkıntı görmediği için ama ben içim rahat olsun diye gidip özel olarak yaptırdım medicalde
deletedmom99 denizz89 doktorumda soyledi kendi istegimlede yapabilirim canmm misal aradgm hastaneler de dedi doktornuz bu hastnede olmaya bilir gelip ozel olarak yaptra bilirsnz dediler yani sen istersen yaparlar istemezsen yapmazlar canmm
denizz89 @deletedmom99 ya şimdi yukarıda okursanız bir arkadaş demişte ,ben arif deniz e gidiyorum o da sıkıntı görünce yapıyormus detaylıyı ona canm sıkıldı ☹
deletedmom99 denizz89 cammm sen istersen eger icin rahat etmicekse gittgn hastaneden haric gidip baska hastnye yaptr doktrn yaptrmssa
DamlaBaskurtAksoy Arkadaşlar bir doktorun söylediği diğerini tutmuyor üzülmeyin ama Sanko da yaptırın derim ben bende hamileyim detaylı yı ben isteyeceğim mesela bazı doktorlar gönderebiliyor bazıları ise gerek duymuyor üzülmeyin