Merveacrl Hanımlar kullanıp memnun kaldığınız travel sistem bebek arabası var mı acaba araştırmalarım sonucu içime sinen bulamadım bütçem en fazla 2000 tl bu arada
BesteCanerKutluzolu Merveacrl casual quatro kesinlikle tavsiye ederim biz 2,5 aydır kullanıyoruz çok memnunum
Betuluus Merveacrl canım daha kullanmak nasip olmadı ama araştırmalarım sonucu kaliteli ve kullanışlı diye Casual cadillac air trona safe 2018 model aldım çok güzel görünüyor bi incele istersen .. nette 1850 civarı ama Onur bebe instagramdan ulaşırsan 1600 e bırakıyorlar en uygun orası
Zeynepnacar İnstagramda noktabebeistanbul diye bir sayfa var. Bebek arabasını ve odasını ordan almayı düşünüyorum canım bende. Hem uygun hem kaliteli geldi bana. Sen de bir bak istersen 🤗
Kubra_dmrr Elele quattro aldım 1100 e almıştım oğlumun doğmasına daha var inşallah Ağustos’ta kullanacağım ama denedik yani kullanışlı rahat güzel elelebaby instagramda var kendi sitesinden de bakabilirsiniz
Merveacrl Fiyatlar o kadar yüksek ki ve çok fazla model var kararsız kalmanın dışında içime sinen yok tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar
Zeynepnacar esrmhmt rica ederim 😊 üçlü set var gördün mü canım, bebek arabası puset birde park yatak. Fiyatları bana çok uygun geldi 😊
esrmhmt Zeynepnacar aynen 1300 tl diyor banada ucuz geldi incelicem bir süre, daha erken,olmazsa ordan alırım✋
Nursem Merveacrl 2018 casual cadillac air trona aldım. 1 aydır kullanıyorum çok memnunum. 1850ye almıştım
tco Merveacrl prego laon yegenim kullaniyor cok memnunlar ama puseti takildiginda yukselik ayari yapilmiyor. ben kraft fit modelini aldim . pusetin yukseklik ayari yapilabiliyor. henuz kullanmadik ama cok yorum okudum kotu diyen olmamis . 🤗 fiyati 1500-1750 tl arasi satan yere gore degisiyor
YcelMlayimYldrm Casual Cadillac Air trone safe aldm canm dha kullanmak nasip olmadı ama güzel ve kaliteli
Merveacrl Çok sağolun hanımlar gerçekten çok güzel önerilerde bulunmuşsunuz hepsini tek tek inceleyeceğim 😘😘
MnibeAybar Sunny baby aldım daha 34 haftalığız bebişimiz doğmadı ama bende tavsiye üzerine aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun 😊
EzgiMazlum Merveacrl ben yoyko travel sistem alacağım çok fazla mağazada görmedim ama inceleme fırsatım oldu indirimle 800 ya da 900 e bulabilirsin
LtfiyeYavuzeretin Kraf fit aldım albebekten daha kullanmadım ama cok güzel kullanıslı benim hosuma gitti travel sistem saglam bi araba albebek ürünleri de cok güzel ve uygun