justwaiting Damlayı suya damlatıp içmek gerekmiyor mu bana eczacı öyle demişti ? Ekmek vs diyenleri okudumda
ipekipek justwaiting Su şart değil, yediğin her şeyin üzerine sıkabilirsin dediler çok araştırmıştım ben.
Ummudogan Slnnn1 ekmeğin veya bir yiyeceğin içine damlatabilirsin canim. Hem mide bulantisi yapmaz, bende 14 haftaligim hala mide bulantim ve kusmam var
Slnnn1 Ummudogan bana çok erken verdi doktorum ve ekmek meyve suyu süt kahve herşey içinde denedim ama tiksinmiş olduğum için kullandığım zaman bütün günüm kötü geçiyor mide bulantılarım tamamen durana kadar kulanamıyacagım sanırım 🤷♀️
Slnnn1 Fundabasr öğrendiğim an verdi doktorum bana 5 haftalıken başladım keşke geç başlatsaydı belki mide bulantısı olmayınca tiksinmez içerdim
Ummudogan Fundabasr değerlerin iyi olabilir. Belki ondandir canim. Bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim ve degerlerim inanilmaz dusuk hepsi 😒
Baobap Ummudogan yetişkinlerde 9 damla standart benim bildiğim kadarıyla. Farklı iki doktor 9 damla dedi bana.
34_21_23 Ummudogan bana ampül verdi doktor ayda bir tane kullanacam. Ama damlanın 10 damla olduğunun ideal olduğunu biliyorum
ironbaby Peki bu ilacı kullanırken başka hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bana devit 3 vermediler, sabah aç karnına gyno ferro senol içiyorum, tok karnına da decavit.
Ummudogan ironbaby bana suanlik bunu verdiler. Bundan once folik asit vardi. Bidahaki gidisimdede kan ilaci vereceklermis
Slnnn1 ironbaby imom balık yagı vinalac devit-3 bir gün balık yağı bir gün vinalac kullanıyorum d vitamini içemiyorum