CupCake Kızlar Merhaba , covid geçirip 2. Testi ne zaman yaptınız ve ne zaman negatif oldunuz ? Kaç gün sonra ?
sennur26 CupCake eşim covid geçirdiler 10 günlük karantinadan sonda test yapmadılar çıkabilirsin dediler. 2 test yapılmıyor bildiğim kadarıyla
CupCake sennur26 evet 2. Test yapılmıyor bende öyle biliyorum , ama ben gittiğimde 2. Kez yaptırdığımı söylemedim . İlk kez yaptırıyormuşum gibi gittim , öyle yaptılar bana da eşime de .
CupCake Ayseege6156 evet özel her türlü yapıyor para ile , devlette yaptırdım ben 2. Testimi ama 2. Test olduğunu söylemedim zaten kimse de sormadı , o şekilde yaptılar .
sennur26 CupCake Eşim sağlık bakanlığını arayıp yarın karantinam bitiyor test yapıcak mısınız diye sorduğunda hayır 10 gün sonra negatif oluyosunuz çıkabilirsiniz dediler. Hastaneye gidince yapabilirler haklısınız
CupCake Elifmstf evet bende 10. Gün verdim pozitif çıktı , demek ki 14 gün geçmesi lazım mutlaka , inş bende negatif olurum 15. Günde 🤲🏻😇
Alfabeta CupCake ben yaptırmadım 15. Günde normal hayatıma döndüm dışarı falan cıktım nolur nolmaz diye. Annem 11. Günde yaptırmıştı pozitifti hala 16 17. Gününde yaptırdı negatife dönmüştü
CupCake Alfabeta benimde negatife dönmem lazım doktor kontrolü İçin , yoksa kabul etmiyorlar kontrole :(
Elifmstf CupCake ben negatiftim ama karantinada olduğum için bile kabul etmedi 14 gün dolunca karantina bitiminde gittim. Malesef doktorlar da kendilerini riske atmak istemezler bı çok hamile bayan da gidiyor o yüzden inşallah tez zamanda dönersiniz sizde
elisas-mom CupCake benimde 4. Günüm evcek pozitifiz. Yarım dogumum vardı planlı iptal edildi. Smdi pazar günü karantinamiz bitiyore inşallah haftaya kadar kızım gelmez negatif olur hastanemde doğum yaparım. Yarın 39 haftalık olucam