Nurcakmakk Kızlar 7 haftalık gebeyim ve kusmam mide bulantım hiç gecmiyor normalmi bu sizdede olmusmuydu yada şuan olan var mı benimle aynı durumda
Ocakannesii Nurcakmakk 16. Haftaya kadar kustum mide bulantılarım oldu çok normal canım 12. Haftaya kadar şiddetleniyor en zirvesi bulantıların ama doktordan ilaç alabilirsin hafifleten şeyler var dayanamıyorsan.
Aycan1 Nurcakmakk ben de 6 haftaligim mide bulantım var ama kusma yok baş dönmesi iştahsızlık çok var bişey yapasim Yok
Nurmucize Nurcakmakk ben 6 haftalık bende kusma yok ama ilk gblklerimde bende ne yesem 10dk sonra çıkıyordu
Nurcakmakk Ocakannesii ilk gebeliğim olduğu için ilaç kullanılmami istemiyor doktor ama dayanamiyorum kusmaktan halim kalmadı
Nurcakmakk Aycan1 bunların hepsi bendede var kusmamda var mahvoldum ya doktora gideceğim şimdi kızlar eğer birşey yap derse sizede yazarım muhakkak
Nurcakmakk Zeryigit19902021 bana sununyap geçer dediler yine kusuyorum yine kusuyorum geçmiyor aksine artıyor
ratatosk İstifra edecek kadar bulantı yaşamıyorum daha hafif oluyor ama ne zaman bulansa 3 4 tane tuzsuz leblebi yiyorum yatıştırıyor
Nonik Haftadan beri çok kusuyorum, yarım çay bardağı su içsem kusuyordum, serumlar, ilaçlar 9a kadar geldik inşallah 12den sonra azalacak🤦🏼♀️
Zehra-33- Benimde sabah öğle ikindi ve gece çok aşırı oluyo 6 haftalık hamileyim. Geceleri de hafif kusma oluyo ama çok zormuş gerçekten bebeğime canım feda allah olmayanlara da nasip etsin inşallah🤲🏻
Nurcakmakk Kızlar doktorunuza başvurun bebeğe zarar vermiycek bir ilaç veriyor bulantıya ve kusmaya iyi geliyor 🤲🏻