Gzdsrm asslihan bebegindir canim bende o haftalarda oyleydim acaba mi diodum 22 den sonra net hissettim evet bu kesin bebegimmis dedim 25 olduk simdi kipir kipir ozellikle geceleri 😍
Gigy asslihan tabi hissedilir anneler enn doğrusunu bilir demişti doktorum 🤭ilk hamilelikte geç ,kilolu gebelerde geç hissedilir vs diyorlar ama ben 16.haftada hissettim bence onla alakası yok ,dinleyin tamamen hissedersiniz düzenli ❤️maşallah kuzuya
Ylmblz asslihan hissedersiniz yavaş yavaş, ben de 23. haftaya giriyorum, bu hafta birden hareketlendi. 20. Haftadan itibaren ara ara ufak hareketler hissetmeye başlamıştım ben de
Seyma2861 asslihan asslihan benimde ilk gebeliğim. 21+4 😊hergün değil paşa nasıl arzu ederse ufak bi hareket içimde patlayan minicik bi balon gibi bi hareket hissediyorum. Özellikle soluma yattığımda 😊 hepimize kucaklamak nasip olsun inşallah
asslihan Seyma2861 benim de aynı sol a yattığımda dikkat etmedim açıkçası ama bazen otururken bazen de sırt üstü uzandığımda ufak birseyler hissediyorum 🥰
Gigy asslihan kesinlikle 🤩çok heyecanlı ,hareket etse bir neşe ,etmese bir endişe ,ah bu annelik 🤭🤭❤️
Seyma2861 asslihan miniklerin keyfine göre hareket bi var bi yok 😊 ilerleyen günlerde dahada artacak inşallahh 🙏