Yeni-6 Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacaktı bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim. Bir ay önce tsh 3.73 çıkmıştı eutrox 50mg kullandım dün yine ölçtürdüm tsh bu kez 0.70 çıktı doktorum da bir gün 50mg bir gün 25mg kullanmaya devam et dedi. Size sorum bu kadar düşmüşken hala içmem sıkıntı yaratır mı?
esraizmirli Yeni-6 benimki şuan 0.28 dahiliye doktoru bana ilaç falan vermedi düşük olması yüksek olmasından daha iyi gebelikte bunlar olabilir dedi
Mom091 Yeni-6 50 mg fazla gelmis aslinda direk 50 ile baslatmasida sacma olmus benm 3.81 cikmisti ilk doktorum 25 ile başlattı sonra dusuk cikti o mg la dusunun hafta sonlari icme dedi 5 gun icer hafta sonu icmem suan tam dengede onu dengede tutmak lazim 50 mg cok olmus ilk etapta
babyberry Yeni-6 dengelemek için öyle yapıyorlar ben de 50 mg kullanıyorum 1.70 falan çıkıyor ama 25 de yeterli gelmiyor sizin de çok düşmesin diye öyle vermiştir denge için
Cemrenuraydin Benim de düşük cıktı ama aile hekiminde yani sağlık ocağında yapılan testler yanlış çıkıyor kızlar. Yani hastanede baktigimizda duzgun cikti :) Hastanede yaptırın, bir de doktorunuza sorup iyot kullanın 💙