Hd8 Kızlar merhaba 20+3 haftalık hamileyim iki gündür sağ kasığımda kasılma ve acı hissediyorum belime kadar vuruyor ağrısı. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Çok korkuyorum..😪
Hd8 Attent Ayazzzzzz ben 19. Haftama kadar progestan kullandım düşük tehditim vardı bırakmamı söylemişti doktorum.
Ayazzzzzz Hd8 benim de düşük tehlikem olduğu için progestron kullandim . Bu ay sonuna kadar kullanicam. Gelicek aya bakicaz gerekmezse kullanmicam bakicaz artik. Bu arada ben de bugün 20+3 oldum)) bebeyin kipirdiyormu? Elini koydugunda haraketini hiss ediyonmu?
Denizgillerrr Hd8 normal heralde cnm ilk hamileliğimde de bu tarz ağrılar dluyodu, çok oturunca ayakta kalınca falan da etkili oluyo karnımın alt tarafı uyuşuyo ğibi oluyo bu aralarda dönüp duruyorum uyuyamıyrm
Hd8 Denizgillerrr benim ilk hamileliğim dediğin gibi canım ayakta çok kalınca ağrım artıyor . Sağ tarafa yatınca ağrım oluyor. Çok rahatsız ediyor beni . Huzursuzlukta yapıyor bebeğime birşey mi oluyor diye😪
Hd8 Ayazzzzzz çok şükür bebeğimde hareket hissediyorum canım. Bu hafta başladı hareketleri önceden hissetmiyordum. Genelde sol tarafa yatınca daha bir kıpır kıpır ediyor🥰
Hd8 Attent bilgi verdiğin için sağol canım bir doktoruma sorayım içilmesi gerekiyorsa mecbur başlayacağız