gulbahar0505 Ne kadar güzel bi duygu Allahım isteyip de olmayan herkese bu güzel duyguyu tattırsın Dualarımız hep sizlerle müjdeli haberlerle uyanacağınız bir gün olsun inşAllah 👐
Meryy600 gulbahar0505 amiiin inşallah. Tekmelerle uyuyamamak ne kadar güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah 😊😍
Mom091 gulbahar0505 aminnn insallaah rabbim anneligi hakedenlere versin 🤲 valla bi vurdu yerimden zipladim 😄😄 3 e kadar uyutmadi sabahin 8 inde ayaga diktir 5 saatcik uykuylayim😏😄
Zeynep-aa Smyrhkn123 başım çatlıyor ya saf gibi oldum 1.5 saat uyumusum zorla 🤕 sen naptın uyuyabıldın mı 😀
gulbahar0505 Mom091 5.47 den beri uyanığım bende valla canları sağolsun iyi olsunlarda uyutmasınlar 😂
Mom091 gulbahar0505 tabi ki onlar iyi olsun uykuda neymiş 😍 bi öğlen uykum var ama benim 😄 12 gibi gozlerim kayiyor bi saat uyuyup uyaniyorum 😊
HamideY gulbahar0505 en güzel uykusuzluk sebebi:) insan nasıl da mutlu oluyo. Hep kıpırdasın istiyorum ben. Hareketini hissetmediğimde endişeleniyorum. Rabbim kimsenin bebeğinin hareketini kesmesin. O kadar kıymetli ki. 🌺