Elcnerdgn Arkadaşlar Zekai Tahir de detaylı yaptıran var mı bi kaç bilgi alışverişi yapmak istiyorum.
Elcnerdgn Esramustafa renkli yapmazlar diye bende tahmin etmiştim ben sadece detaylı bakılsın bi sıkıntı varmı yok mu onun icin gidiyorum. Ne kadar sürdü iyi mi çok bekliyomusunuz girene kadar
Elcnerdgn Esramustafa ben sevkle gidiyorum oraya başka bir ilden büyük ihtimal o gün bakıcaklar detaylıyla en az yarım saat sürüyor diyorlardı demekki 5dk kadar sürüyor
delettdmom66 Sltnbl bn ilk kese ve bebeği görmek içn oraya gitmstm ozamn 6 haftalıken verdi günü normalde hangi hastaneye gidiyosun
MelikeAkyzeliker Elcnerdgn 5 dk sürmüyor canım bende ankara Üniversitesi tip fakültesinde yaptırdım 15 20 dk sürdü
Esramustafa Elcnerdgn yarım saat sürüyor diye gittim bende ama arkadaşın dediği gibi yatmanla kalkman bir oluyor
Sltnbl delettdmom66 anlara hastanesine gidiyorum yetkin hocaya da beni zekai tahire yönlendirmişlerdi sıra çok var diye 🤗
Ayka_guven Kuzum hic gitme oraya ben bin pisman oldum yatmagimla kalkmagim bi oldu anlamadim bisey cevapta vermiyorlar insana bi kagit veriyorlar git doktorana goster diye manyaklar
Elcnerdgn Ayka_guven Sevki oraya verdiler bide başka bi ilden gideceğim için farklı bi alternatif Yok malesef ki
delettdmom66 Sltnbl ikisinin de farkı yok Bn begenmedm ankara hastanesini cinsiyet bile sylemedi cinsiyet öğrenirm diye gitmstm aslnda