Selin2 Edanurr_ Merhabalar içeriği iyi değil uni ve omonun tavsiye etmem. Hatta secenek isterseniz İnstagramda mühendisinoglu var hangisinin iceriginde ne var tek tek açıklıyor ve icerigi guzel olanlari paylaşıyor. Ben oradan temiz icerikli bebegi alerji yapmayacak kokusun Baby’s Green markasını tercih ettim ve yıkadım birde leke çıkarıcısı aldım memnun kaldim sevgilerimle ❣️
Seliminannesi23 Edanurr_ ben de unı babynın sıvı deterjanını aldım ama hala yıkamdm 35 haftalık olucam yarın bugun ev temizligi 3-4 gun kıyafetleri kurur sonra ütülerim sonrasında cantaları hazırlarım Allahın izniyle inşAllah🌹❤️
Mom091 Edanurr_ Deterjan Duru granül kullanıyorum yumuşatıcı da dalin civilde indirimdeydi ilgimi cekti aldim ama kullanmadim biraz büyüsün miniğim o zman kullanırım diye düşünüyorum bakalim😊
Purpura26 Edanurr_ Baby me ve uni babymin sıvı deterjanları kimyasal içeriyor. Baby me de sls mevcut. İçeriği en temiz olanlar granül sabunlar. Dalinin ve duru markasının granül sabunları çok sağlıklı. Sanırım bu nokta da yeni doğan bebeğin kıyafetlerini kokusunu değil sağlığını düşünmek gerekiyor. İnstagramda mühendisinoğlu diye sayfa var bebek ürünlerinin içeriğini inceliyor. Bence mutlaka bak
Happydef Edanurr_ yumusatici kiyafette kaldigi icin bebeklerde onerilmiyor. Granul sabunlarda da cift durulama yapmak gerek yoksa kalıntı oluyor. Ben green clean kullaniyorum cokta memnunum kokusu rahatsiz etmiyor bebegimi ayrica organik. Kıvamlı oldugu icinde uzun sure gidiyor
dermus Edanurr_ yumusatici tavsiye etmem yetiskinlerde bile alerji yapiyor bebekte hic gerek yok, dogal icerikli sabun yeterlidir bence 🤱
Cinarinannesii_ Edanurr_ sarı kapak kullanıyorum bi şişede mavi kullanmıştım ikisinden de memnunum canım
Bbssra Edanurr_ dün yıkadım yumuşatıcı kullanmadım Duru granül sabun aldım onunla yıkadım mis gibi oldular
B0220 Bende dalinin granül sabununu ve dalin yumuşatıcı aldım yıkadım ütüledim mis gibi oldu harika kesinlikle tavsiye ederim 🤌🏻😍😁 yumuşatıcı çok az koydum koymasam da olurmuş yani çünkü sabun gerçekten harika kokuyor yumuşacık yaptı zaten 🥰