Mervehhhhh merhaba anneler, 25+6 oldum, bugün kısır yedim ama akşamdan beri kötüyüm midem kötü sanki nefes alamıyorum böyle karnım ağrıyor falan kısır yememek mi gerekiyor bilgisi olan var mı lütfen bana yardımcı olsun hiç uyuyamadım mide sıkıntısından
Ozge5353 Mervehhhhh canım kısır yememek mi gerekir bilmm ama bulgur türleri bazen mideye dokunur aç karna mı yedin direk kısırı midende şişiyor ya rahatsız etmiştir
6217 Mervehhhhh canım genelde bende de çiğ köfte kısır yiyince şişkinlik oluyor afedersin gaz problemi oluyor sanırım bulgur veya içindeki baharat iyi gelmiyor midemde yanma veya gaz problemi yaşıyorum rahatsız ediyor soda içmeyi dene
Elifaysu Mervehhhhh bu haftalardan itibaren mide ağrıları başlıyor gittikçe articak o yüzden acı baharatlı şeylerden briaz uzak kalmk iyi olur en azından acitmaz seni ben haftalardır aseriyorum canm istyr kısır fakat korkuyorum yemeye geçen acılı yemek yedim sabaha kadar öldüm ağrıdan boğazım yanıyordu soda içtim süt icebilirisn oda iyi gelir ama doktor una şöyle midem vs ağrıyor sana şurup yazar
Busra34ybg Mervehhhhh kısır dokunmuştur canım bulgur midede şişince kötü yapar mide sorunu olan kişilerde bebekle ilgili değil yani korkma sade soda içmeyi denedin mi
Mervehhhhh hepinize teşekkür ederim bu gece hiç uyuyamadım maalesef ki zor bi gece oldu bir daha kısır görmek istemiyorum sanırım acı falan koymadım içine hiç ama acı olmadan da dokunuyor demek ki, çok sağolun kızlar
zepbjk Mervehhhhh Hamileyken kısır yiyebilirsin onda bi sıkıntı yok ama normalde de kısır mideyi rahatsız edebilir ki şöyle söyleyeyim. Kısırdan hastaneye gütmişliğim var 😂 Hamile değildim ama mide ağrısı geçmek bilmedi serumla ancak kendime geldim o yğzdennfazla yeme
Rabis93 Mervehhhhh gaz yapmıştır canım bulgur kuru fasulye nohut kuru baklagiller gebelikte gaz yapıyor ben hiç yiyemedim ne zamana bir kaşık yesem iki gün sancım oldu doğumdan sonra da bebeğe gaz geçmesin sütten diye yine yiyemiyoruz maalesef…ben mercimek çorbasını çok severim 36.haftadayım o da dokunuyor artık . Sade maden suyu için .mide için de gaviskon şurup içebilirsiniz doktorum önermişti.
Rabis93 Mervehhhhh gaz yapmıştır canım bulgur kuru fasulye nohut kuru baklagiller gebelikte gaz yapıyor ben hiç yiyemedim ne zamana bir kaşık yesem iki gün sancım oldu doğumdan sonra da bebeğe gaz geçmesin sütten diye yine yiyemiyoruz maalesef…ben mercimek çorbasını çok severim 36.haftadayım o da dokunuyor artık . Sade maden suyu için .mide için de gaviskon şurup içebilirsiniz doktorum önermişti.