Nrshh Merhaba kizlarrr, oğlum olucak nasipse URAZ ATABEY ismi nasıl sizce? Yan yana uyumlu mu, kulağa nasıl geliyor merak ediyorum tepkilerinizii🤗🤗
ozgeerbas Nrshh Güzel isim ama bazı çocuklara isimleri ağır geliyormuş diye duymuştur. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Gulsurmeli Nrshh bende senin gibiyim erkek olursa Alparslan Uraz koymak istiyorum cinsiyetimiz belli değil 🙈
livasmomm Nrshh ikisi de güzel isim beğendim ben 😁… ama tek isim koyma taraftariyim ben nasil olsa büyüdüğünde tekini kullanacak herkes tek isimle çağıracak
Nrshh ozgeerbas teşekkür ederim, evet benim de ismim Nurşah nurlu isimler ağır olur derler, Atabey ağır bir isim ama Uraz sanki onu yumuşattı bilemedim 😂
ozgeerbas Nrshh Atabey yalnız başına evet ağır Uraz da tek başına güzel isim ama tabi yinede sizin fikriniz canım.
Nrshh ozgeerbas eşim Atabey konusunda çok ısrarcı, bende yanına uygun bir isim arıyorum Uraz anlamı çok güzel ayy bilemedim vallahi çok sağolun 🤗😍
Nrshh Gulsurmeli Allah’ım sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🙏 vallahi çok zor bu isim işleri son 84 günümüz kaldı tek Atabey olucakti ama ben bi taktım ikinci isim ister oldum 😂 bulamıyorum da işin kötüsü 🙄
Gulsurmeli Nrshh bolca aminn cidden zormuş burda yüzlerce post açıldı herkes çok kararsız umarum ben öyle olmam 🙈😂😂
Gulsurmeli Nrshh benim eşim Alparslanı istiyor sizinde eşiniz Atahanımı istiyor eğer böyleyse kafamızı karıştıranlar kesinlikle onlar
KMerveK Nrshh ikiside ayrı ayrı çok güzel ama sizin hoşunuza gittiyse ve kalbinize hoş geliyorsa biz dahil başkalarının fikirlerini çok önemsemeyin
Nrshh livasmomm teşekkür ederim beğenmenize sevindim evet iki isimlilere tek isimle hitap ediliyor ama çocuğa da alternatif sanki seçme hakkı veriyoruz yine de kısıtlı da olsa diye düşünüyorum ☺️
denizmanzarasi Nrshh İki isimler zor oluyor kendimden biliyorum ama ikisinin uyumu gayet güzel siz de sevdiyseniz sorun yok annesi 🌸