Merinosunannesii Gksucune hiçbir belirtim yoktu adetime 3 gün vardı hadi Bi test yapayım dedim baktım pozitif evlendiğimden beri 1 defa adet oldum🤭çok şükür Allah ım dualarımı kabul etti insallah isteyen herkese nasip olur
Beety26 12345baby en son adetim 18 kasim Ama adetimin 18 veya 19. Gunu catlati 4 kasimda yani Gitdigimde son adet tarihim hesplandi 6+3 Kalp atisi gorulmedi Suan 7+1 Dr ama 24 aralikta gel dedi dinleyelim Ozamanda son adet tarihime gore 9+3 olucam
0znur Gksucune Bir belirti yoktu 5 gün adet gecikmesi vardı sadece, zaten her ay adetim 4-5 gün gecikiyor diye pek ümitli değildim. Eşimin zoruyla yaptim 5 haftalık çıkmıştı 😇
Deletedmom27 Gksucune kızımda kasık ağrısı ve bulantıyla anladım ve adetim geçmişti..bu seferkinde acayip baş dönmem ve baş ağrım vardı adetim gecikince öyle şüphelendim-cinsiyetimiz belli değil daha-
mucizemhu Gksucune Çok kötü bir kabızlık yaşadım daha adetime vardı yinede mecbur hastaneye gidicem diye test yaptım negatif çıktı ertesi günü hastaneye gittim tarih 13 nisan 2020 ilaç verdi 1 gün kullandim iyi olunca bıraktım adet günüm geldi ve 10 gun gecti test yaptim pozitif hamileymişim🤗 hastaneye gittim hemen 4+5 haftalık hamileymişim ondan sonra mide bulantılarım basladı😖🤭😞 yani ilk belirti kabızlık ve 2+5 hamileymişim🥰🥰
Userkbr Alisa1212 Ben hamile en son 2020 ocak dr gittim bıraktım sonra soğan kürü yaptım bi ay bi ay boş geçtim mart nisan gibi çakşır kökü suyunu çok duydum çakşır kökü aldım onu kaynattım sabahları hem ben hem eşim içtik mayısta da olmadı olmasın dedim oturdum kpss çalışmaya başladım kafamdan sildim tamamen bi baktım temmuz da mutlu haber aldık :) çakşır kökü al dene cnm bi de kafandan at çok düşnme uğraş bul kendine
Gksucune Userkbr Sadeceduygu bende belirti yasamiyorum bugun adet olmadim sabirla duayla bekliyorum 1 hafta bana nasil gecicek bilmem
12345baby Beety26 ama öyle bir şey yapabilirsin adetinin ilk gününden hesaplayıp 14 gün say kaç çıkıyor hesapla
Beety26 12345baby ben zaten adet olmuyordumki dufastin ile adet olurdum hep O yuzden 14. Gun bana gecmiyor :))
Beety26 Beety26 ben hamile kaldigim ay Dufaston ile adet oldum Sonra femara icdim ama tam buyumedi arsinca 5 gun mebopur ignesi bu arda 3 gun gunde 3 dafa estrofem rahmim kalinlasin siye ictim Adetin 16.gunu catlatma ovitrelle vuruldm Dr 36 saat sonra iliski onerdi Oda tam adetin 18.gunu oldu.
Beety26 12345baby evet canim insAllllah yazicam belki 10 gun falan sonra giderim :) cunko bekliyemiyprum:)
Byby99 Alisa1212 valla tedavi oluyordum bıraktım öyle hamile kaldım herhalde en iyi yöntem kafaya takmamak
Sema2019 Sadeceduygu Rabbim kolay ve hayırlı bir doğum nasip eylesin size ve tüm hamilelere insaAllah