Merakliana Kızlar 3. Gebeliğim. 20. Haftadan beri yalancı sancılarım var. Şuan 30 dayım ama artık sancılar belimden de vurmaya başladı. Böyle olan var mı hiç aranızda 🥺
Rmeysa_1661 Merakliana benim de 20 de başladı doktor normal dedi 2 gebeliklerde 20 de başlaması gayet normalmiş hatta bazen illerde bile 22 de başlayan varmış. Ben 30+4 oldum çok olmasa bile ara ara olur ve belime de hafiften ağrı girer doktor herşey normal dedi 33 haftalıkken nstye çağırdı bakalım 🤗 sende endişe etme inşallah bişey yoktur zaten anlarsın düzenli mi düzensiz mi diye
World Merakliana 26. Haftada başladı benimde 3 gün çok sık oldu. 5 dakikada bir sertleşti toplandı. Doktor endol verdi,faydası varmı bilmiyorum ama azaldı,yaknızca ayaktayken karnımın altı sertleşiyor bu kadar
Merakliana Yldz3 bnm iki cocugumda var onları kucaga al indir kaldır derken onlardan da olablr dedm ben herlde. Ama baktgmda 20. Haftadn snra normal diyor 🤷🏻♀️
Merakliana Mom091 nolcak bu halimiz Perşembe doktora gidicem bakalım nst de cıkcak mı bana mı öyle geliyo ama 3. Gebeliğim yanılmam diye düşünüyorum. Bi kuzenmde sancı cekti cekti hamileliği boyunca sezeryana alındı 🤦🏻♀️ Bklm bana ne dicek merkla bekliyorum
Mom091 Merakliana bende carsamba gidicem bakalim🥴 ay bazen toplaniyor dogum belirtileri flan yaziyor Allah korusun sag salim gelsinler zamaninda 🙏🏻☺️
Merakliana Rmeysa_1661 bende 30+1 im bakalım Perşembe randevum var iki aydr görmüyorum bıdıgı 🙈 inş keyfi yerindedir 🥰
Rmeysa_1661 Merakliana kız nasıl dayandın 2 ay 🤭 bende 3 hafta sonra gidicem nstler başlıyor yavaş yavaş geliyorlar valla 😂
Merakliana Sebiha35 yaa 🤭 öok geçmiş olsun ❤️bnm sancılarm agrısız oluyor nedense 🤷🏻♀️ Bazen belimden vurunca derin bir sesszlk yaşanıyo 🙈