balyanakoglum Kızlar içim kavrıluyor 36+0 😔 süt gaviscon soda yoğurt her şeyi denedim. İçim kavrıluyor artık mide bulantısına döndürdü o kadar ki yanıyor 😔 başka yönteminiz varsa paylaşabilir misiniz
Ugurbocegi9876 balyanakoglum oluyor bazen öyle hiçbişeyin fayda etmemesi ben öyle olduğında yatakta dikbir şekilde bağdaş kurup oturup gözümü kapatıp başımı yatak başlığına yaslayıp uykuluyorum çünkü o aşamada yapacak bişey kalmıyor bazen
ikibebeliana balyanakoglum sakız çiğneyebilirsin canım yastığın yüksek yat ve beyaz leblebi de bana iyi gelmişti acı suyu emiyormuş
Rmeysa_1661 balyanakoglum bununla ilgili post açacaktım şimdi 30 haftalık olduk geberiyorum ateş çıkıyor midemden birde üstüne 1 2 gündür kusuyorum asitten dolayı nolacak bilmiyorum 🤷♀️
Esracnrr27 Kubos_36 evet ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum hatta önceden de pantpas kullanıyordum hamile olunca lansor oldu
Fatkayakaplan Rennie duo al bence şurup şeklinde bana çok iyi geliyor içtikten sonra biraz dik duruyarım yatıp uzanmıyorum hemen geçiyor yoksa dayanılacak gibi değil mide yanması 😇
DenizGzm balyanakoglum uykularım haram oldu boğazıma kadar gelen böyle sanki alev topu varmış gibi fokur fokur bişey kaynıyor sanki boğazım da 3-5 saniyelik bişey ama efsane bi şekilde can yakıyor. Süt dediler ekşi elma dediler hiç biri işe yaramadı :((
Zuzucuk84 balyanakoglum renie markasinin pastilleri var canim bende yurtdisindayim doktorum önerdi reflü var bende günde 3 pastile kadar aliyorum vallahi cok iyi geldi bana lefax kullanmistim ama renie en iyisi tavsiye ederim 👍
Naaz balyanakoglum ben yaşamadım ama gecenlerde burda birisi karbonatlı su denedim onun dışında hiç birsey geçirmedi yazmıştı. Belki sizede faydası olur