Sidal özel hastanelerde artık sigorta yarısını karşılıyor canım benimde takibim ozelde bundan önceki seneler aynı senin gibi fiyatı 600 tlydi geçen hafta pazartesi oldum 150 tl ye birde igen yapılmadan önce uyuşmazlık adı altındaki kan veriliyor onun beraber 255 tl ödedim tam sonra kan sonucu negatif geldi iğneyi oldum hemen siz gittiğiniz hastaneye bir daha sorunuz canım olması karşılamıyorsa doktorunuza söyleyiniz size bir reçete yazsın özel onaylı onunla eczaneden sipariş verdirebikir yada bizzat gidip yaşadığınız yere bağlı olan bir eczacı deposundan reçeteyle sipariş verdirebilirsiniz igen siparişle 2 veya bilemediniz 3 saatte geliyor hemen eğer siparişle alacaksınız eczaneden felan eczacı deposundan buz içinde geldiği için buzu çözülmeden hemen vurulmaniz gerekli aman dikkat ediniz ve vuran kişininde enjektör uzmanı olması gerekli özel bir iğne özelde yapılınca bile doğuma girerken nasıl herşeyi imzalatiyorlar bu ignenede öyle ve öğeyi olduğunuz zaman doktorunuz size söyle bebeğin hareketlerini takip etmeniz gerekli ilk 1 hafta