eda0238 Kızlar ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğimin kalbinde 4 delik olduğunu birinin çok büyük olduğunu ve doğar doğmaz açık kalp ameliyatı olması gerektiğini söyledi:( bu hafta da benim kalbimden şüphelendi. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba?
GAda eda0238 geçmiş olsun kaç haftalıksınız Bebişiniz inşlh iyileşir kucağınıza alırsınız. Kayseri’den galiba hangi peritanaloga gittiniz. Erciyes üniversitesi iyi aslında orda öo takibiniz olsa
Ayse123-- eda0238 ben Kayseri’de gittim Mustafa Başbuğ kalbinde delik var amniyosentez önerdi kendi takip eden doktoruma yaptırmak istemediğini söyledim kalp için bebeğime doktor önermesini ona göre doğar doğmaz ameliyat yada Tedavi ne yapmam gerekir diye oda Nazmi narini önerdi fakülte de prof. Ve kalbini kontrol etti çok Şükür yanılmışlar kalbinde hiç bişey yokmuş 😌sizde bi çocuk kardiyologa gidin doğmadan baksın
eda0238 Ayse123-- gittim :( çocuk kardiyologu da aynı yorumu yaptı. Nazmi hoca aklımda ama İzmir e gitmis. Sizin bebiş doğdu mu çok sevindim:)
Fly38 eda0238 mehmet tayyara çok güvenmemenizi tavsiye ederim. Kontrol için tekrar mustafa başbuğa gidin. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Ayse123-- eda0238 yok canım 20 haftalık hamileyim sen Kayseri de misin ben sana numara vereyim özelden İnstagram varsa ekleşelim Nazmi hocayla görüş gelince mutlaka git hem olsa bile hiç korkma doktor bana dedi ki müdahale edilir doğumdan sonra ve çocuğa sıkıntı yaratmaz dedi
eda0238 Ayse123-- siz de mi Kayseri’de siniz ay inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız aynen şükrediyorum en azından çaresi olan bilenen bir olaymis
Fly38 eda0238 Lütfen ama lütfen gitme o doktora benle oyuncak gibi oynadı. Vakit kaybetmeden Mustafa başbuğa gidin inanın hiç pişman olmazsınız