Mevlude40 Kizlar bilgisi olan lütfen yazsın. Sürekli idrara cikiyorum Rahime baskı yaptıkça. Korkuyorum geçen ay doktora gitmiştim kasıklarımda hissediyorum diye ayakları aşağıda normal demişti. Hareketleri de azaldi gibi sanki
MystryYYy Mevlude40 ya ayni beni anltmissin 29+4 günlük. Kızım bu aralar hep kasıkta ve idrar surekli cikiyorum azda olsa cok varmis gibi baski oluyor. Kasiklarm belim ağrıyor. Ve hareketleride azaldi ya uzun sure uyuyo uayndgi zaman hareket ediyor biraz sonra yine uyuyor . Korkuyorum cogu zaman 😔
dd34_ Mevlude40 bende bugün temizlik yaptıktan sonra yorulduğum için mi bilmem kasıklarımda sanki hissettim hep
Mevlude40 MystryYYy sanki aşırı cisim varmış gibi hissediyorum bi gidiyorum 5 damla çıkmıyor. Göbek deliğinin üzerinde hissederdim hareketlerini şimdi kasikta vuruyor da vuruyo. Çıkmaya mi çalışıyor anlamadım valla
Bittercikolataa Kizlar ya alin benden de o kadar sürekli baskı hissediyorum hareketleri de hep aşağıda 29+2 cuma günü kontrolde doktorum kafasinin asagida olduğunu söyledi kasıkta yani anlam veremedim bende korkuyorum ama okuyorum hep bu haftalar da bu şekilde görülüyor galiba ya
Cicek33 Bizde de bu şekilde 29+4 dün çok yoruldum sonra hep vajinada hissettim bir de kasıklarım ağrıdı sanki sancı gibi dinlenince yukarı çıktı tekrar bu haftanın da özelliği bu galiba . Sanki hiç vakit geçmiyor gibi size de öyle mi ?
Mevlude40 Cicek33 aynen öyle. Herkes aynı şeyi yaşıyor galiba. Ama beni tedirgin eden şeylerden biri de hareketleri azaldı. Belkide kasıklarda hareket ediyo o vurdukça çişim falan geliyo onu hareketten saymıyorum ben galiba 😊
Cicek33 Mevlude40 şöyle diyeyim 26-27 deki gibi çok hareketli değil . Ama sert oluyor hareketi genelde yeri de daralıyor bence . Bir de yorgunluktan bende aşağıda hissediyorum . Tuvalete de çok sık gidiyorum tabi 😅
dd34_ Mevlude40 evet dinlenince düzeldi benim yorduğun için kendimi sanırım oldu eğil kalk yapıyorum hep
Ela_85 29+4 benim de bebeğim aynı durum bende de var başı aşağıda dedi dönüyorlar ya artık. Bildiğin çıkmaya çalışıyor ve aşırı hareketli bir bebek tırnaklarıyla kazıyor sanki☺️Doktor iş tutma, çok ayakta kalma dedi.
Mevlude40 Ela_85 Korkmuştum sadece kendimde var sanıyordum ama belli ki herkesde bu haftalarda oluyo haftaya kontrol um var o zamana kadar bekleyebilirim içim rahatladı valla😊
Nehirr88k Aynı durum bendede var 28+5 haftalığım genelde altta hissediyorum ve hareketsizlesti maalesef 🥺 bu durum normal sanırım bu haftalarda
Ela_85 Nehirr88k benim de ilk gebeliğim böyle değildi bu çok hareketli. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza