Kubra4444 Bayanlar merhaba .. bayadır uyumak eziyet.. Bi kaç gündür de rüya lar görmeye başladım. Vücut ağrım aşırı duygusal ve alınganım bu ara sizde ne gibi şşeyler var 😔😔😔
Znurhalil Kubra4444 alinganligim var oturup ağlıyorum bana nie boyle dediniz die deli gibi temizlik yapmak istiyorjm ama eşim kızıyor eğilip kalkma die ev kokmuş gibi hissediyorum uykusuzluk desen sabah 6 da gözümü açıyorum daha uyayamadim 🤭🤭ne ararsan var 30+2 olduk bu aradaa
Gulnurymz Kubra4444 30+1 olduk henüz ağrı vs yok ama duygusallık had safhada, iki kuş gökyüzünde uçuyo olsa geride kalana ağlıyorum çok uçamadı diye 😂😂
Rmeysa_1661 Kubra4444 30+4 2. Gebeliğim sezeryan yerim çok ağrıyor pelvik ağrılarım bacak ağrılarım mide yanması 😣 ve uykusuzluk cabası bende çok sık uykudan uyanıyorum ter içinde ama ne rüya gördüğümü hayal meyal hatırlıyorum sanırım hormonlar iyice tavan yaptı
Hira_meyren Kubra4444 bende 30 +3 heryerim agiriyor artık hiç yataktan kalmak istemuyorum ama mecburen 4.cu beebk olunca diğerlerine vakit ayrimak gerekiyor ama şu. Aralar ağrım çok var
Kubra4444 Znurhalil Allah yardımdınız olsun bende öyle bi defa lavaboya gittimmi uyku diye bisey kalmıyor resmen
Kubra4444 Rmeysa_1661 evet bende aynı sezeryan yerim den bi iş yapamıyorum sanki çocuk her an çıkacak gibi
Rmeysa_1661 Kubra4444 evet ya bende bugun gaza geldim kıyı köşe bir güzel süpürdüm sildim ama yapmaz olaydım ölüyorum şuan da ağrıdan 😣