MihricanA Ağırlaştıkca horlamam aşırı artti burnumda et de vardı burun bantlari ise yariyor mu kullanan ya da esine kullandiran falan var mi? Esim artik sabaha karsi yataktan kacmaya başladı sesten bende uyaninca bas agrisiyla uyaniyorum 😣
Limonlimon MihricanA eşim kullanıyordu çok rahat ediyormuş kullanırken gerçekten de horlaması kesiliyordu ben de rahat uyuyordum şimdilerde gün içinde çok yorulmuyo horlaması bitti o yüzden kullanmıyo
A_Alparslan MihricanA burnum da et vb yok normalde de asla horlams horlayan biride değilim amaaa son 28. Haftadan sonra kardeşim ve eşim horluyrsun dedi ve ben şok. Sonra uykuda kendimde fark ettim ki evet tam yutkundugum yerden horluyrm 😫😫 kilo dan dir dedi eşim bilmiyorum ama doğumdan sonra kalmaz inşallah.. öncesinde 55 60 dim ancak 70 le gebe kaldım suan 90 oldum 20 kilo falan aldım ondan dir ins
MihricanA Limonlimon O zaman yarin alip deneyeyim esim yanimdan kalkınca benim de uykum kaçıyor canım sıkılıyor
MihricanA A_Alparslan Bende 70 le hamile kaldim 77 kiloyum suan onceden de vardı bu kadar fazla değildi simdi ben bile uyaniyorum bazen sese