Jale34 Kızlar merhaba ben maalesef 81 kiloyla hamile kaldım tam diyete başladım yarın başlayacağım derken bi baktım hamileyim 7 haftalık olduk bugün hamdolsun hayırlısı buymuş demek ki diyorum 🤲🏻🌸 Ama düşünmekten de alıkoyamıyorum kendimi kaç kilo alacam acaba doğumdan sonra hemen verebilirmiyim acaba diyetisyene mi gitsen sürekli içimde bir dert oldu ağladığımı bile biliyorum aynanın karşısına geçip bide hamile kalmadan öncede sürekli görümcem felan kilolusun benden fazlan bi tek kiloların hep böyle şeyler işittim eşim hiç şikayetçi değil ama takma kafana hamilesin artık sen daha da alacaksın ben seni böyle seviyorum diyor ama ben çok üzülüyorum bu halime benim gibi olan var mı aranızda acaba? 😔😔🌸
Yldz3 Jale34 boyunuz kaç cm? Diyetisyene gidebilirsiniz hem daha sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz hemde fazla kilo almamış olursunuz
Maviimm Jale34 canım bende 92 kiloyla hamile kaldım şuan 33 haftam 104 kiloyum hayatımda ilkkez böyle oldum ama hiç takmıyorum kafama eskiden 36 bedendim gene olurum yeterki Allah’ın izniyle bebeğim sağlıkla gelsin sende kafana takma beslenmene bak bebişine odaklan☺️
gunessare Jale34 bende 82 kiloyla hamile kaldım . İştahsızlık ve kusma nedeniyle yedi kilo verdim ilk haftalarda. Şimdi 19+5 olduk . 78 kiloyum doktorum bir sorun görmedi 82 kiloyken de. Hiç kiloyu düşünme canım sağlıkla al kucağına inşallah. Eğer kilo alımın çok olursa doktorun diyetisyene yönlendirebilir.
Kucukoglumm Jale34 hiç korkma hiç üzme kendini ben 92 kiloyla hamile kaldım ve doktorumu her gördüğümde bn dağ gibi olcam kocaman olcam çok kilo alcam diyodum oda herkez çok kilo alcak diye bişe yok diyodu ama inanmıyodum 8 aylık hamileyim 96 kilo oldum sadece bebeğin suyu rahim bebek ağırlığı falan oda hala hamile olmadan önceki kıyafetlerimi giyebiliyorum bnce asla diyet yapma hamilelik farklı bir evre kendini kısıtlama diyetisyenler çok güzel emzirme diyetleri veriyorlar bnde emzirme diyeti yapcam
NurSema01 Ben 90 kiloyla hamile kaldım 😂 33+1 olduk 8 kilo aldım bebeğimin gelişimi de iyi çok şükür meyve ağırlıklı beslendim ve salatalık çok yedim o yüzden aşırı kilo almadığımı düşünüyorum ve abartarak yemedim hamile kalmadan önceki beslenme alışkanlıklarıma devam ettim bazen kaçırdığım oluyordu aman canım hamileyim diyordum 😂 sizde çok takmayın lütfen stres sizi daha çok yemeye itebilir bebeğiniz stresten etkilenebilir abartmadan yemeye çalışın 🙏🏻 Rabbim kucağınızı boş koymasın 🤰🏻
Tatliheyecan Kafana takma canım bende çok güzel bir spor diyet programıyla 34 kilo vermiştim 4 sene öncesinde ve hep hamile kalıp eski halime dönerim korkusu vardı ama hamilelikten sonra inan kilomu hiç düşünmedim hele şu son aylarda o kilo aslında ne olurda olsun diye düşünüyorum 15 kilo almışım kilo verilir bebişlerimiz sağlıklı gelsin yeter. Görümceninde lafına bakma eşin her halini seviyormuş daha ne olsun dimi
BurcuLice Jale34 benim boyum 1.75 96 ile hamile kaldım en son 101 kiloydum 17. Haftamızdayız kilolu hamile kalınca fazla kilo alınmıyor benim bildiğim ama sen yinede dikkat et ekmek fazla yeme hamur işi falan bende dikkat ediyorum çünkü şekerin çıkmasın benim açlık şekerim 87 çıktı şekerin çıkarsa doktora diyetisyene gönderiyor zayıflaman için şekerin düşmesi gerek çünkü
Janyaa Jale34 84 kiloyla hamile kaldım şuan 98 kiloyum 37+1 deyim sağlıkla gelsinde isterse 150 kilo olayım
Hilal2205 19 haftalığım 78 kilo ile hamile kaldım suan 81 kiloyum ve hiç takmıyorum canım ne isterse onu yiyorum abartmamak şartıyla tabi bebeğim sağlıklı olsun nasıl olsa veririm sende hiç takma canım kilo değilim gelir gider bebeğini düşün ve disardan gelen lafada bakma duyma onlar hep konuşur bebeğini düşün ve sağlıklı beslenmene bak 🌸
Rabiacengiz Jale34 75 kiloyla hamile kaldım sonra çok zor hamileliğim olunca 68 e düştüm şimdi son haftamız gene 75 kiloyuz 🤣🤣
ThinkerTubi Jale34 bence kendinizi üzmemeniz için diyetisyene gidin, ilk dört ay belli bir kiloyu bile verirsiniz sağlıklı beslenerek hem de mutlu bir hamilelik geçirmiş olursunuz
Mydarling 102 ile hamile kaldım 20+0 Haftamdayım 102.5 kilom bence yapı meselesi bazen de mide ile alakalı ben çok kustum ve yemek yemeye korktum ki hala korkuyorum yiyemiyorum. Üzülmene gerek yok sağlıklı isen bebeğinde sağlıklıysa sorun yok👍🏻
ssnnmmm 83le hamile kaldım ben de 27.haftadayız 3,5kg falan anca aldım ve en başından beri hiç mide bulantım olmadı o yüzden hep iştahım açıktı tek dikkat ettiğim şey bebeğime zararı olabilecek abur cubur fastfood şeyleri mümkün olduğunca yememek oldu