EbrarBostanci-81 Ben 14 haftalığım henüz küçüğüz 19 mayıstan memnun musunuz? Biz özel olarak oraya gidicektik Baran Altunkayaya ama ikili test fiyatı pahalı diye devlette yaptırdık 4.aydan sonra gitmeyi düşünüyoruz
Ebru2403 EbrarBostanci-81 Ben memnunum 25 haftalık olucam basından beri oraya gidiyorum ikili üçlü falan yaptirmadigim için bilmiyorum fiyatlarını zaten ama ben olsam bende devlette yaptırırım şeker yüklemesi falan devlette düşünüyorum ama memnunum
Iremelasengun EbrarBostanci-81 ben 7aylık gebeyim ilk günden beri baran hanıma gidiyorum çok memnunum çok ilgili bir doktor. şeker yüklemesi de yaptırdım
EbrarBostanci-81 Ebru2403 çok teşekkür ederim ben ikiliyi yaptırdım doktor şimdi 3lü test için şuraya randevu al dedi onuda yaptırıcaz mecbur bi sıkıntı çıkmadığı için içim çok rahat umarım öyle devam eder 🙏🏻😘
Nurrrr42 Ebru2403 ben ilk oğlumda ona gdiyordum hep cok iyi bi doktr memnun kalmstm ikiliyi flan etlikte yaptrdm hep
Ebru2403 Nurrrr42 şeker yüklenmesini nerde yaptırdınız 19 mayısta yatırdıysanız kaça yaptırdınız doktorunuz naciye hanimmiydi