Merhaba bayanlar çatlaklarınız için neler yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz göbek çevremde çok çatlağın var badem yağı kullandım yine aynı sizler neler önerirsiniz memnun olduğunuz neler ?

Ben kantaron yağı kullanıyorum, ama yine de çatladım 😔 hala sürmeye devam ediyorum umarım artmaz

Cyln09 bende bişi yok diyordum daha erteledim yağ kullanmayı hep niye önlem almazsam😭 bugün aynada farkettim ki minik minik başlamış 😭 badem yağı tüylenme yapıyor demiş bi arkadas yorumda görmüştüm siz farketiniz mi böyle bir şey ? Bende badem yağı alayım diyordum.

Cyln09 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben tam etkisini goremesemde en azından karnımda kuruluk olmuyor sürekli nemli tutun karninizi

Aysn6767 kıllanma elbette oluyor ama badem yağından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zaten hamilelikte hormonsal vücutta kıllanma oluyor . Dr. Da öyle demişti bnde en baştan beri kullandım badem yağını geçmedi maalesef . 😔

Sevgi47 hiç kullanmadim ama kullanmaya başlıyim teşekkür eddrim 🤲🏻🙂

Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyordum ama şu günlerde kokusundan çok tiksindim. Bebek yağlarını deneyeceğim.

Ben de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bol bol nemlendirip bolca da su içmemiz gerekiyormuş ama bence genetik ağır basıyor benim de 23. Haftam çok ince Bi çizgi çıkmaya basladı bile 🤷‍♀️

Aktardan yağ karışımı yaptıranlar var hiç biliyor musunuz nedir

Arkadaşlar ben ilk gebeliğimde 4.ayından itibaren lierac kullandım annemde cok catlak olmasına rağmen bende hiç çatlak ve tüylenme olmadı 18 kilo almıştım.
        2.gebeliğimde şuan 28+1 oldum yine 4.ayda başladım şuan hiç çatlak yok günde bir lierac bir hindistan cevizi yağı sürüyorm ve de bol su tüketmek gerekiyor . Biraz düzenli kullanmak gerek yoksa geri dönüşü pek olmuyor . Çatlak oluştuysa bile yinede başlamak lazım nemlendirmeye daha fazla olmasın . Sağlıkla kucagımza almak nasip olsun yavrularımızı🙏🏻

Banyodan çıktıktan sonra kantaron yağı, diğer günler lierac kullandım çok şükür çatlaksız bir hamilelik geçirdim. Tabi kişiden kişiye de fark ediyordur. Tüylenme oldu ama çatlamasındansa tüyü tercih ederim

Cyln09 sadece karnıma sürerdim zeytinyağını, kenarlara sürmezdim sürmediğim için hafif hafif çatladı allahtan doğurdum da geçti çatlak olayı daha. O olan kırmızı izler için napıcam bilmiyorum lazer düzelteceğini bilsem giderim

Cyln09 Ben sadece kakao yağı aldım onu kullanıyorum. Katı şekilde aldım aktardan, ısıtıp sıvılaşınca sürüyorum baya nemli tutuyor.. 31 haftalık hamileyim . Göbeğime sürdüm sadece orda henüz bi çatlak yok ama göğüslerimin altları fena çatladı. 😰 oraya sürmek aklıma gelmemişti açıkcası, sürsem de faydası olur muydu bilmiyorum.

Aysn6767 tatlı badem yağı tüylenme yapıyor, ben acı badem yağı aldım çatlak önleyici o tüylenme falan yapmıyor. Yani normal tüyleniyorsun vucydun gereği. Ama öyle aham şaham bir tüylenme söz konusu olamaz. Acı badem yağı alın o çatlak önleyici tatlı badem yağı dediğiniz gibi kıl köklerini Güçlendiriyor kaşa kirpiklere uygulanıyor daha çok gürleşmesi için.