Kdrknby Kızlar merhaba İstanbul’da yaşayıp detaylı ultrason yaptıran var mı varsa nerde yaptırdınız memnun kalanlar yazabilir mi şimdiden teşekkürler 😍
yavrukelebekk Kdrknby Bakırköy devlet hastanesinde yaptırdım gayet memnun kaldım yarım saat boyunca baktı. Perinatoloji ve anne bakım diye geçiyor bölüm kadın doğum kısmından aldım randevu.
ttUbaa__ Kdrknby merhaba, ben cumartesi günü Medical Park Pendik Hastanesinde Erciment Müngen Hocaya yaptırdım. tam 1:30 saat sürdü. işinde ehil ve ilgili bir doktor. biraz pahalı ama hakkını veriyor. 650 tl ücreti
Ahsennurrrr Kdrknby bende Ümraniye araştırma perinatoloji bölümünde yaptircam bu hafta bakalım merakla bekliom bende
mom6565 yavrukelebekk nasıl alınıyor randevu bizzat hastneye gidip mi almam lazım yoksa direk internetten mi almam lazım detaylı ultraso için hiç bilgim yok
tazeanne00-46 yavrukelebekk Merhabalar, yaptırdığınız için bilgi almak istedim sizden. Normalde devlet hastanelerinde muayeneye eşlerin girmesi yasak , detaylı ultrasonda da eşlerin yanımızda olması yasak mı acaba bilginiz var mı?
Kdrknby yavrukelebekk kadın doğuma randevu alıyoruz gittiğimiz zaman hemen detaylıyı yapıyor dimi takipli hastası değilim sonuçta bide fiyatlar nedir acaba
gamzelim2234 @Kdrknby merhaba Bağcılar medipolde Prof.doktor Gökhan Yıldırıma yaptırdım 45 dk kadar sürdü bebeğin en ince ayrıntısına kadar detaylı olarak tekrar tekrar bakıp gösterdi ben çok memnun kaldım gel geç yapmadı tavsiye ederim canım 😊
Melly21 gamzelim2234 merhaba bende medipol megaya devam ediyorum detay ultrason fiyatı nedir acaba ☺️
Svdtrk Bakirkoy araştırma da yaptırdım. Perinatoloji doktorunda gayet memnun kaldim cok guzel. İnceledi yarim saati geçmiştir. Espirili sicak kanli bir doktor gerekli olan herseyi acikliyo anlatiyo vede bilgilendiriyor. Ultrason kagitlarini da veriyor. Öncesinde kadin doguma muayene olup doktora yeşil alan actirmaniz gerekiyor detayli ultrason icin. perinatoloji bolumune diger turlu randevu alamazsiniz.
OzgeBY Florya Medical Park Hastanesi - Prof. Dr. Ali Gedikbaşı, başından beri polip ameliyatımdan beri ona gideriz. Görümcemin erken doğum riskinde onu da oraya yönlendirmiştim, şimdi yengem ve ben de aile boyu ondan çok memnunuz 🙏🏻😁
Mishon Prof dr Alkan Yıldırım periantoloji uzmani,çooook memnunum,hamileliğin başından beri ona gidiyorum 🍀🙏🏻
yavrukelebekk Kdrknby hayır MHRSden alıyoruz ya randevu Bakırköy sadi konuk hastanesini seçin oradan bölüm olarak kadın doğuma girin orada Selen gürsöy diye bir doktor var aşağısında da perinatoloji ve anne bakım yazar. Direk oradan randevu alın. Ücretsiz
Burcuuuuuuu Benim de yarın randevum var Ali Ekize.Anadolu yakasında oturuyorum ama hakkında o kadar güzel duyumlar aldım ki ona gitmeye karar verdim.Bakalım heyecanla bekliyorum yarını☺️