fethiyeli48-48 Cerentali 8 den sonra aldığımda maddi olarak 2 ayda cok zorlanırım o yüzden birsz erken başlamak istiyorum malum herşeyin fiyatı artıyor yoksa nakit bi şekilde hazır olsa 35 haftamda bi abda hepsini alsam benim için de daha kolay olur :)
Cerentali fethiyeli48-48 tabiiki sizin tercihiniz 😊 dediğiniz de gayet mantıklı bütçenize göre başlayabilirsiniz istediğiniz zamanda son zamanlara bırakmayın bu sefer herşeyi alınca zorlanırsınız 🥰
Elifaysu fethiyeli48-48 bebelimaninda büyük indirim var 20tlye tulumlar ve mükemmel hepsi bakın bir ben 27haftallikken aldım sanırım amca yıla utule yavaş yavaş aydan aya bir parça aldım çünkü sonra çok zor oluyor
ayminaninannesi fethiyeli48-48 bende 3 ay lik hamileyim bütçemize göre almaya başladım ben malum zam da gelicek eğer durumunuz çok iyi degl se hepsini bir araya koymayin derim ufak tefek alın ben en son kıyafetlerini alicam ondan öncesini cinsiyeti belli değilken almıştım indirim buldukca
Myssr fethiyeli48-48 16dan snra basladm. 32 oldm bitmedi eger imkaniniz varsa topluca alirim diypsamz bekleyn ama aylik belli bütçe ayirdigimz icin aldk bazen ekstralar cikiyo çünku mesela telefonm bozuldu mecbur aldk o yuzden her ay iyimi bisi aldm dedm kendi kendime
Basakgul sedasenturk Canım benimki temmuz bebeği olacak yenidogany için ilk etapta zıbınlardan ne kadarlık olanı alacağım kısa mi uzun kollu mu olması gerek
Fsn26 fethiyeli48-48 ben 8.haftada bebek arabası ve zıbın aldım. 16.haftadan itibaren de diğer ihtiyaçalrı aldım. Şu an eksiklerim tamamlandı 29.haftadayım. İndirimlerde aldım hepsini sonraya bırakmk hem riskli hem de maddi olarak külfet.
Gulsurmeli fethiyeli48-48 şimdiden ufak tefek şeyler alabilirsiniz bence biranda topluca almaktan daha iyi
Saadetzeyno fethiyeli48-48 valla en iyisi 29 30 haftalarda ilerisinde insan agırlasiyo hc bisey yapamiyo ben 35 te basladm. Yarm yamalak hc bisey gönlümce olmadı cok gec kaldm
fethiyeli48-48 Saadetzeyno kıyafet altı üstü hiç öyle düşünmeyin bebeğin tek ihtiyacı sizsiniz ne kıyafet ne başka bir şey
midekoruyucu Armin-Guney vallahi ben de sizin gibi düşünüyorum ilerde durumum nasıl olacak bilmiyorum sonuçta, yapabildiğim kadarını gücüm varken yapayım diyorum 🤷🏻♀️ Kısmet bakalım