Hanz MerveBostann mükemmel bir post olmuş çünkü benim doktorum ozel muayene acti ve beylikduzunde hastane arıyorum burada beklemedeyim ☺️
tubik_ MerveBostann ben gidiyorum yarın da randevum var. Zeynep Bedia hanıma gidiyorum çok memnunum inş cuma da doğum yapacağım
NurOzadaBulbul Ben Gidiyorum Gönül Rahatlığıyla Ahmet Akgün Beyi Öneririm İlgili ALakası Harika Herşeyi Konuşabiliyorsunuz.
MiasMom NurOzadaBulbul valla ben iki kere ona gittim ağzını zor açıyor ben birşey demesem demiyor bana mı öyle denk geldi anlamadım ben de daha gitmedim🤷🏻♀️
Aslibolmann Çok guzel hastane tavsiye ederim. Ali Sunaya gidiyorum ben. Bu 2. Gebeligim ve yine ona gidiyorum. Ilgisi alakası her sorunuza saat kac olursa olsun cevap alışımızla biz çok memnunuz.
Hanz Ya beylikduzunde doktor olarak Mehmet Alicik önerebilirim soru sormaniza bile gerek yok herseyi anlatiyor rahatlatıyor psikolog gibi cok iyi bir doktor kibar iyi guler guzlu ilgili biz cok memnunuz ama reyapda calisiyordu kendi muayene acti
1453Sm34 MerveBostann bende selda hanima gidiyorum kiz kardesimin doktoruydu o cok memnun kaldi o yuzden bende selda hanimi tercih ettim