Karbeyaz12 Kuki bıktım bende gerçekten 😢şişince krem sürüyorum merhem doktor verdi. Onun haricinde kabız olmamak için herşeyiii yapıyorum yürüyüş activia kayısı kefir herşeyyy yok yer etti resmen şişiyor ve acıyor😢😢😢bende burda bekliyim cevap
dryaakhrmn Kuki doktorum geçen ilaç verdi ama daha içmedim actıva kullanıyorum bide kayısı faydasını gördüm ama hemoroit bir çaresini yıllardır bulamadım 😔
EB1661 Kuki bana tek iyi gelen vazelin oldu 32 haftayım gebelik sonrası geçip geçmeme durumuna göre yol izlicez şuan uyuşturan bi krem verdi bende bi işe yaramadı o ayrı bikonu doğum sonrasını bekliyorum
Umksanbe Kuki ben alovera sürüyorum 🥺 faydası var ama kesin çözğl adla degil doktora sordum bi ilken yapamam dedi çok sinir bozucu 😏 ➌. Ayımda başladı ara ara hep şişip agrı yapıyor doğumdan sonra çok şişecek kesinnn biliyorum 😏
Aysekara procto glyvenol diye bi krem verdi bana da doktor ben onu kullandım geçirdi iki üç güne bi deneyin isterseniz
Aysekara Ama kesin çözüm değil tabi hiçbiri benim Doğumdan sonra 15 20 gün kadar neler çektim hepten dışarı patlıyor Doğumla birlikte. Ama inşallah bu sefer olmaz. İnşallah hiç kimse yaşamaz öyle bi derdi. Allah hepinize şifasını versin bana da ibşallah.
Duygusssssss En iyi çözüm kantaron yağı doğumdan onc mutlaka kullanın doğumdan sonra çok fena oluyor ben hiç oturamadim 1 hafta normal doğum yapmıştım kocaman kocaman toplar oldu orda 😩