Ozgurunbetusu Sabihanur1 ewet ben devlet hastanesine gidiyorum orda alttan muayene yapmıyorlar canım eger göremezse haftaya cağırıo gönlünğ ferah tut duyarsınız mutlaka zaten daha çok küçükkler ben ilk gittiğimde boş kese vardı içinde bebek bile yoktı sabır ve dua ile bekledim 🥰
BegumIscanTunc Sabihanur1 alttan baktı canım ama benim.zaten riskli gebelik.o yüzden şimdi hastaneden çıktım düşük önleyici iğne yaptılar birde progestan 200 ml başlandı 15 hastaya kadar yaticam bir tek lavaboya kalkicam dua edin kızlar bana 🥺🥺🥺
Sabihanur1 BegumIscanTunc ah canım dualarım seninle inşallah bebegin sana tutunucak🙏Moralini yüksek tut geçmiş olsun
Tugbabuglem58 Esrkkk benimde son adet tarihim 28 ekim gecen hafta pazartesi beta 1580 cikti sizin beta degerleriniz nedir Biles benimde son adet tarihim 28 ekim gecen hafta pazartesi beta 1580 cikti sizin beta degerleriniz nedir
Biles Tugbabuglem58 bence doktora gitmelisin bekleme vitamin ilacı folik asit yazar çok nemli folik asit bence git bwkleme kalbini duymaya yine gidersin inşallah..
Biles Tugbabuglem58 benimkidw aynı çıktı am adün gittim kese gözükmedi haftaya gel dedi bakalım hayırlısı ile gözükür inşallah
Elnurr Anneadayi09 evet bugün gördük çok şükür Rabbime🤲🏻❤️356 dı 2 gün sonra tekrarladık 840 oldu güzel bir artıkştı bir daha kan aldırmadım bugün de ilk muayeneye gittik
BegumIscanTunc Sabihanur1 teşekkür ederim canım inşallah rabbim evlatlarımızı kucağımıza sağ saglim almayı nasip etsin 🤲🙏
Zelalceylan07 Sabihanur1 benim de 4 kasımdı bugün test yaptım gayet kırmızı iki çizgi çıktı Yarın hastaneye gideceğim inşAllah kalp atışı da kese de çıkar dua edin lütfen
Esinns Ozgurunbetusu Amin inşallah sağlıklı hayırlı olsunlar diye inşallah ☺ inşallah canım duyarız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Esinns Kupkoc gidince yazar mısın tam 7 haftalık olacak inşallah kalp atışları için bende perşembe gitmeyi düşünüyorum 🤗