Biles Tugbabuglem58 bence doktora gitmelisin bekleme vitamin ilacı folik asit yazar çok nemli folik asit bence git bwkleme kalbini duymaya yine gidersin inşallah..
Biles Tugbabuglem58 benimkidw aynı çıktı am adün gittim kese gözükmedi haftaya gel dedi bakalım hayırlısı ile gözükür inşallah
Nur_93 Bende dün evde idrar testi yapmıştım pozitifdi bugün doktora gittim kese göründü haftaya bebeği görürüz dedi şuan 5 haftalık 😍 görünür mü haftaya acaba gerçekten 🥺
Nur_93 Oldi ben kan testi tapmadın doktor direk ultrasondan baktı hafataya bebeği gördükten sonra bi kaç kan testi yapılacakmış öyle dedi doktor ☺️
BegumIscanTunc Sabihanur1 inşallah kuzum dualarim seninle ben ilk beta değerimi öğrendiğim zaman 2807 çıkmıştı 2 gün sonra 4882 cikti
BegumIscanTunc Sabihanur1 inşallah kuzum inşallah yatıyorum vallahii keseniz biraz su damlası gibi olmuş ama sorun yok dün baya stres yaptım birazda ağrım vardı ondan ama şuan anneme geldim ve yatıyorum rabbim.saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Aysen41 Beety26 7+3 günlük hamileyim 5+0 da keseyi 6+3 de kalp atışını ve bebeğimi gördüm çok şükür 🙏🏻