umudum321 Kizlar ilk gebeliğim yardımci olurmusunuz ben devlet Hastanesi’nde doğum yapicam daha hiç devlette kontrole gitmedim sorum şu sezeryan için devlet Hastanesi’nde muane olup o şekilde mi gün alıyorsunuz yoksa sancı başladımi orayami gidiliyo ….😐
Babymmm umudum321 Canım sağlıkla al kucağına devlet hastanesi direk sezeryan diye bir şey yok öncelikli olarak normal doğum eğer normal doğum olmazsa son çare sezeryansa örnek veriyorum rahmin darsa ne bileyim suyun geldiyse ve normal doğum olmuyorsa o zaman sezeryan alıyorlar yani direk sen gidip sezeryana gün alamazsın öyle bir şey yok bir de doğumdan önce zaten devlet hastanesine bir kere olsa git çünkü kaydın mecbur görünmesi gerekiyor
Beker umudum321 isteğe bağlı sezeryan yok devlet hastanesinde eğer normal doğuma uygun görmezlerse sezeryan. Olursunuz ya da ilk doğumunu sezeryansa
20oz umudum321 tatlım malesef acılman sancın yoksa suniyle açılana kadar beklerler artk ne kdr sürerse o aksam doguranda var 2 3 hün sancı çekende gerçekler bunlar