Mkblgrlyn Yarın doğumum var sizlerden dua bekliyorum. Spinal olarak sezeryan olacağım. Lütfen dualarınızü eksik etmeyin. Çok korkuyorum hissederim diye. Bebegimi saglikli bir sekilde kucagıma almak istiyorum insallah 🤲🏻
tusey34 Mkblgrlyn Allah yardımcın olsun inşallah canım benim Yarın ben de doğum yapacağım sen de bana dua et inşallah Suni sancı verip normal doğuma alacaklar ben de çok korkuyorum 😔
Dua35 Mkblgrlyn ALLAH sağlıkla kavuştursun inşaALLAH bebeğinize 🥰içinizi ferah tutun güzel olucak her şey 💚
Mkblgrlyn tusey34 bol bol ederim dualarimda sana da yer veririm tabi. Rabbim agrisiz acisiz dogumumuzu yapmayi nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Gizemky Allah yardımcınız olsunnn, inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ☺️ Darısı da bize artık☺️
Mgersn Mkblgrlyn Allah yardımcın olsun canım hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah. Benimde salı günü olablir bende çok korkuyorum uyku uyuyamıyorum. Dualarım seninle 🙏🥰
Mkblgrlyn Mgersn bende uyuyamadim vallahi korkudan. Hele şimdi daha kotuyum. Eşim rengin gitti falan diyor sivilce cikti yuzumde. Elimde degil korkuyorum. Bende dua ederim sana mutlaka
Babymmm Mkblgrlyn İkinci hamileliğim olduğu için yarın doğum deyince benim doğmamış gibi içime bir heyecan korku geldi Rabbim bir avazda nasip etsin çocuğun doğduğu zaman yanağını yanağını getirecekler onu kokla olur mu o koku o yumuşaklığı ömrün boyunca unutmayacaksın biz sana dua edeceğiz sen de bize dua et olur mu ismim gülsüm Allaha emanet ol
Mkblgrlyn Babymmm ederim etmez miyim her dua edisim de tum hamile olanlari geciriyorum duamda. Rabbim hepimize saglikli bir sekilde evladimizi nasip et dogumumuzu kolaylastir diye. Allah razı olsun 🤲🏻 Bende cok heycanliyim cok korkuyorum
Mgersn Mkblgrlyn teşekkür ederim aynı şekilde benimde öyle bende anksiyete var bide o anı düşündükçe nefesim kesiliyor Allah yardımcımız olsun 😔
Srpmzcn Mkblgrlyn Allah yardımcın olsun. Sağlıklı sıhatli kucagina almayi nasip etsin. Dualarimiz seninle sende bizlere dua et. Rabbim kolaylıklar versin 🥰🤲