Hayalsuveannesi Bugün tam 22 haftalık oldum midem çok yanıyor boğazıma kadar sizde de oluyor mu yoğurt yiyiyorum ama geçmiyor midemin yanması 😐😐
Gizemceylan Hayalsuveannesi ilk 3-4 ay midemden çok çektim yemek yemek işkence olmuştu artık ama şu an iyiyim çok şükür 22. Haftadayım 🌸
Anne18 Hayalsuveannesi uff hemde nasıl ben sarı leblebi ile çözümü buldum kime burada dediysem herkes dua etti 😊dene sende
Bebek-geliyor Hayalsuveannesi 29+3 deyim gebelik başından beri yanıyor içeride çakmak çakıyorlar sanki özellikle gece yatağa yatınca 🔥 salatalık yiyorum bende hafifletiyor ama rennie çiğneme tableti de işe yarıyor. Gaviscon verdi doktorum ama tadından içemiyorum
Dilekanne Hayalsuveannesi ilk üç ayım da felaket yaşadım yanmayı baharatlı me varsa bıraktım kızartma yağlı ne varsa öyle biraz iyi oldum doktor bir şurup verdi iyi geldi birde balayı donemi denilen 2. Trimesterde iyi oldum ama şimdi son üç ayıma girdim yanma yine başladı şuruba tekrar başladık iyi geldi
Zelis44 Benimde 23 haftal8k ama hiç migdem yanmıyor sadece arada boğazim yaniyo o da normalmi bilmiyorum 😐
Hayalsuveannesi Gizemceylan ben hiç mide bulantısı felan yaşamadım çok şükür sadece 3 gün oldu midem çok yanıyor boğazıma kadar 😏😐
Gizemceylan Hayalsuveannesi bende koku hassasiyetinden dolayı bulantı çok oldu ama kusma olmadı. Midem hazmetmiyordu yediklerimi ve sürekli yanıyordu ne yesem dokunuyordu acıkmaya korkuyordum
Matmazel_ Arada yanıyor , Renne şurup içiyorum hemen rahatlatıyor başka çare bulamadım hepsini denedim birtek bu iyi geliyor
Damlaysima Ben çok şiddetli yaşıyordum o şikayeti detaylı için gittiğim profösör pantpas die bir ilaç verdi Allah razı olsun ondan çok iyi geldi
KubraKara 20+4 haftalığım benimde iki gündür bogazıma kadar yanma var yediklerimden olabilir diye tahmin ediyorum bol su ve süt içiyorum rahatlatıyor.
Bebiss Hayalsuveannesi bebeginin saclari cok derler mide yanman cok oldugu zaman tabi ne kadar dogru eskilerin lafi🤷♀️😂ilik sut iyi gelir mide yanmana ve cok salcali yagli yemekler yememeye dikkat er birde gece yatarken yastigini biraz yuksekte tut yatarken mide asidin bogazina kacmasin diye
Cicekduru 20+5 bende coktan basladi mide yanmasi heleki aksam yatinca mecbur cekiyoz napalim soda faln icsek iyi gelir mi bilmiyorum yada sut daha denemedim
Hayalsuveannesi Cicekduru sodayı doktorum bana tavsiye etmedi ama sütü denemedim deneyecem yasak kalktığı gibi