Hilalbutak Selam arkadaşlar , 28+5 günlüğüm şu anda . Doktormuz kese suyunun az olduğunu söylüyor böyle durum yaşayanlar var mı acaba aranızda erken doğma gelişmenin durması va gibi sorunlar söz konusu mu? Yaşayanlar var mı acaba?
Melikeakkc Hilalbutak havuç suyu öneriliyor ama ne kadar az etkilicek derecede mi onu öğrenin banada azalmış dedi ama ciddi bişey değil dedi sıkıntı olmaz demişti
Melikeakkc Hilalbutak havuç suyu öneriliyor ama ne kadar az etkilicek derecede mi onu öğrenin banada azalmış dedi ama ciddi bişey değil dedi sıkıntı olmaz demişti
Elfesra Hilalbutak havuç suyu çok fayda ediyor tavsiye ederim benim de suyum azdı her gün sabah akşam aç karna 2 bardak içtim farkedilebilir ölçüde artırdı çok olmasa da fayda ediyor çocuğa kilo aldırdığı için artırıyormuş ebe söyledi. Günde en az 4 lt su için mutlaka ve deveci armudu yiyin faydasını göreceksiniz
Prensmoms Selam bende dün kontrole gittim 25+1 olduk suyumun az olduğunu bebeğimin 4 gün geride olduğunu söyledi doktorum çok endişelendik,günde 4 litre su yeme içmeme dikkat etcekmişim haftaya kontrol var,havuç suyu içmeye başladım umarım işe yarar 🙏