Mihrima Geçenlerde bi arkadaş burda bi aktara macun yaptırdığını ve sonrasında hamile kaldığını söylemişti. Yardımcı olurmusunuz.insallah görür bu posttu.
minikkmelek Mihrima benım bır arkadasım onermıstı bana kendınısı karısımla hamıle kaldı. bu ay bizde eşimle aldık kullanıyoruz bakalım ay sonunda guzel haberler alırız ınsallah 🥰
Janjan Mihrima ben Erzurum’da yaşıyorum bi aktardan macun yaptırdık çok şükür vesile oldu isterseniz numarasını vereyim biz kullandık
Tugceasel_ Mihrima Ankara’da mamak boğaziçi’nde aktarım macundan sonra hamile kaldım ben yazdım diye hatırlıyorum size eşimin sprem hareketliliği ve sayısı azdı
1437- Mihrima facede yaniklar baharat diye bi sayfa var oraya sıkıntınız olan test sonucunu atiyosunuz size ona gore karisim yapiyorlar ben denemedim de duymustum bi bakn isterseniz
Ahsentas Benim görümcemde aldı o karışımdan 9 yıldır hamile kalamıyordu ve ilk kullandığı ayda oldu. İnstagramdan bi siteden almıştı
Nurunannesiii12 Ahsentas ücret karşılığı mi veriliyor bu karışım ? Instagram da yok .çok gizli bi karışım mi ki o yuz den sadece sayfa adı veriliyor. Acaba google baksam ordan sitesi var mıdır.sayfa olunca sitesinde olabilir sayfanın belki
Ahsentas Nurunannesiii12 bilmiyorum evet baya pahalı aldı 400-500₺ kadardı ama hangi sayfa bilmiyorum
Nurunannesiii12 minikkmelek bi arkadaşım daha bugün bal tarçın ve corekotu karıştırıp sabah akşam çiğneyip yutmami söyledi onu yapiyorum baslaidm.ovulasyon da çift çizgiyi görüyorum ama olmuyor.yarin doktora gideceğim eşimle birlikte.hormon testi biseyler e başlayalım dedik ufaktan .beslenmeme çok dikkat ediyorum hayırlısı ile olur inşallah.
minikkmelek Nurunannesiii12 balın kalıtesıde onemli.bal çok faydakı ozellıklerı var pıyasadakı ballarım cogu glıkoz veya şekerli . bal adı altında şeker yedırıyorlar . o yuzden bal alırkende yerkende guvenılır yerden almak lazım dıye dusunuyorum.
Zeynepmerve15 Mihrima bende aldım bu ay macun kullanıyorum on gün oldu tahlil sonuçları mızı attım vatsaptan bayana ona göre hayıt ekstresi civanperçemi ekstresi aslan pençesi eşime vitamin takviye ve macun verdi bize memnun kalırsam buraya yazarım :)
Mihrima Ben 30 haftalık hamileyim zaten ama eltim için araştırıyorum kullananlar yardımcı olabilirmi insgram sayfasına bakarmiyim ismini verirseniz.ankarada aktar alan arkadaşım karışımın adı varmı sende yardımcı olabilirmisin
Tugceasel_ Mihrima özel mesaj olarak attım bakarsanız moderatör uyarı vermiş bana o yüzden mesajdan yazdım