Boncukgiller003 Prensannesii38 https://resmim.net/i/2TBsU 12+2 yiz. Dün iki tane doktora gittim biri kıza diğeri erkeğe benziyor dedi 😅🤣🤷🏼 eşim kızı olsun çok istiyo bnm gönlümden geçen de kız 🙈 ama nedense hissim erkek. Oğlum olacak gibi his var 🤭 hayırlısı olsun inşallah 🤗💕🤰🏻🐣
Prensannesii38 Boncukgiller003 bende erkek hissettim resimden canım hayırlısı olsun ılkse pek onemlı degıl ıkıncıdede yanı elımızden bıse gelmıo ama farklı olsun isteniyor ☺️
HilalArslan hazal2131ds normalde 2 hafta da bir kontrole çağırıyordu doktor 12. Haftamda ikili tarama testine girdim simdi bir ay sonra gel dedi sanırım artık ay aralıklı çağıracak.
BerisMervos Prensannesii38 maşallah oğlunda daha çok küçükmüş ama çok güzel beraber büyüyecekler bnmde ikinci kızım olunca ilk kızım 7 aylıktı ve şimdi birbirine destekler hep💕🥰
Prensannesii38 BerisMervos Gercekten mı zor oluyor mu gurbetteyım tek olucam bıde endıselerım var ama hayırlısı olsun canım kucuk oldu ama yapcak bısey yok ☺️
Prensannesii38 BerisMervos Gercekten mı zor oluyor mu gurbetteyım tek olucam bıde endıselerım var ama hayırlısı olsun canım kucuk oldu ama yapcak bısey yok ☺️
BerisMervos Prensannesii38 babada biraz destek olsa zahmet deil heleki biraz buyunce 2 3 yaşına gelince cok güzel Allah yardımcın olsn gurbet zor
Prensannesii38 MKrasnic oglumda yaptırdığım 4 lü testte bı sıkıntı cıkmadı cok sukur saglıklı bir bebek 6 buuuk aylık simdi ıkılı test olursam da simdi 3 lu veya 4 lu yaptıramıcam gerek yok bence yanılma payı cok oluomus