Kediannesi123 5+5 olduk bugün sadece beta baktırmıştım doktor kontrolüne gidemedim daha göğüslerim de baya dolgunluk ve ağrı oluşmuştu iki gündür tamamen kayboldu bu normal mi kızlar yoksa yolunda giymeyen bir şey mi vardır
ErsiNuray Kediannesi123 6+2 bnmde saddece beta baklmsti dr 10 gun sinra6gel demisti cuma tam 7+0 olcaz uygulamaya gore baklam ne durumda cok merak edyorm ikinci hamileliğim ama.gormedim diye heralde unutyorm hamile gibi hissetmyirm bazen midem.bulanyor basm dönüyor ama bazen hic biri olmuyor yokmu acaba diyesi geliyor insann sukirli eminim kendimden🤣😊
Minnosannesi1 Kediannesi123 mutlaka git doktora bende 14. Haftada dediğin gibi his kaybı olmuştu Allah göstermesin düşük olabilir kaybetmiştim bebeğimi
Cancana_ hormonlar gun gun degisiyor bende gogsum inince tereddüt ediyorum ama ertesi gun doluyor yine
ErsiNuray Kediannesi123 aynen bnde valla cok merak edyorm daha cumaya cok.var bakalm cocukdan dolayi zaman cok hizli gecyor Allahtan🤣
Kediannesi123 Minnosannesi1 ayyy Allah un korusun ilk bebeğimi 22 hastalıkken erken Doğumla kaybettim zaten umarım benzer şeyleri yaşamam hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻🌸
ebrarecem Daha çok erken gebeliğiniz daha çok belirti kaybolcak yeniden çıkıcak hatta başka başka belirtilerde başlayıp ara ara gidip gelecek.