Asilll Kızlarr hsg çekilmişdim kasım ayında bu ay adet olmadım bugün olmam lazımdı göğüslerim ağrıyor sağ tarafımda belim ağrıyor . Test yapmadım . Acaba hsgdeki ilaçlardan mo acaba bilginiz varmı ??
giresun Asilll bende hsg filmi cektirecegim bana doktor bir ilac yazdi almam gereken baska birsey vermedi agri kesici vs bisi kullanilmiyor mu acaba?
Asilll Benur hadi ya . Bende bilemedim test yapıpda kendimi üzmek istemiyorım yarında olmassam yapıcm hayırlısı bakalım
Asilll Benur Benur doktor dediki adet olursan dedi öbür ay 2.3 günü hormom testleri vereceksin dedi bende tamam dedim ayın 6 sında olmam gerekiyordı olmadım . Acaba ilaçlar ağırda ondna mı oldu diye dğşünğyorum
melkaydnnn bende 16 kasımda oldum hsg tüpler acik dendi suan hafif lekelenmelerim var umarim yerlesme kanamasıdir
Asilll melkaydnnn bende 13 kasımda çekildim . Ne lekelenmem var ne birşeyim göğüslerde şiş ağrı birde belimde amansız ağrı var
Benur Asilll dun biraz rekelenmem geldi sanah tam anlamiyla oldum bir hafta erken oldum sinirim bozuldu
Benur Asilll dontora yazdimda sıkinti degilmis erken olmak zaten bu ay korunun demisti korunmustik bu ay zaten hic beklentim yokti sadece erken nie oldu biseymi var die canim sıkilmisti
Asilll giresun canım benim kasım 11 adet bitti 12 sinde çekildi . Ağrı kesici verdi 3 kullan dedi birde antibiyotik berdi onuda bitesiye kullandım 1 hfta frlan sürdü . Ne ilaç verdi öncesnde ne birşey yptı. Anestezili oldum