hazal_prensesim2021 Merhaba tecrübeli annneler sezeryan sonrası hemen sütümuz geliyormu ? Tek korkum sütüm gelmezse 😏
KardelenYB hazal_prensesim2021 geliyor dert etme etmezsen geirmdusunme yanı acaba gelir mi gelmez mi diye He doyurucu onaya 3 günden sonra başlıyor böyle şarıl şarıl yan
Erva2545 hazal_prensesim2021 bu kadindan kadına değişen bisey kuzum benim eve çıkınca geldi yan oda hemen emzirdi
Adeviye hazal_prensesim2021 benim geldi ama süt olarak gelmiyor su geliyor bir hafta önce falan dereotu yemeye başka onun da faydası oluyor
sue92 Az önce başka bir arkadaşa yazdım. Arkadaşım sezaryen doğum yaptı, başta sütü gelmemiş sağım yapmış. Pompa kesinlikle al dedi bana da 👍🏻👍🏻 Sağım yapınca gelmiş bol bol
KardelenYB hazal_prensesim2021 korkma sadece hep var ve gelecek diye empoze et kendini valla benımki damla damlaydı hemşire bir şıktı canım acıdı var sütün dedı bir damlageldi dayadı bebeyi mememe bızımkıde emdi çok şükür emdikçe geliyor süt birde duş baya etkiliyor benim duştan sonra acılı kanallarım 3 gün ıcınde gelmedıgı zaman yanı bebek doyamdıgında mama yedirdik kaşıkla bak sakın biberon verme memeni tutmaz sonra hani aman mama verme sakın diyenlerinde dinleme aç mı kalsın çocuk zaten alışmaz hemen mamaya sadece aç ise ver açken çok ağlıyorlar zaten susmak bilmiyorlar anladığın zaman baktın süt el doymuyor genelde gece oluyor zaten ver 30 cc mama 4 saat o Uyur sende sütlenirsin 3 gün ama ben öyle yaptım canım mecbur yani kırkma o yüzden bak sımdı meme gece mama yapıyorum yine hem o rahat uyuyor hem ben sütleniyorum ılerde de öyle yapabilirsin yani
Erva2545 hazal_prensesim2021 yani bilemedim ama sanmiyorum hic emzirmezse gelmez tabi az olan duydum ama hic gelmeyen duymadim
hazal_prensesim2021 KardelenYB tamam canim.sagolasin bilgilerin için tecrübe herzaman için çok farklı yaa 🙏
Ilovemybaby KardelenYB Hangi mamayı verdiniz peki? Ben de sezaryen olacam. Hastaneye mama götüreyim mi? Alayım mı mama?
Masalmom hazal_prensesim2021 Canım anneler bunun Sezeryan ya da normal doğumla hiçbir ilgisi yok bu tamamen bünyesel bir durum ilk olarak bunu bilelim lütfen örneğin benim Sezeryan doğum sonrası hemen sütüm geldi ama arkadasım normal doğum yaptı 1 hafta sonra tamamen sütü gelmeye basladı
hazal_prensesim2021 Masalmom bünyeye bağlı yanii insalllah hemen sütüm gelen bı bünyem vardır ozamann hayırlısı olsun insalllah son 40 günüm.ya gelmezse die düşüncelere kapıldım.
Masalmom hazal_prensesim2021 hiç korkma sen gelir bol su tüket günlük ılık dusunu al dus esnasında göğüslerine masaj yap arkadan öne doğru ki süt kanalların gevsesin insallah bebeğin de emerse daha da hızlı açılır
Deletedmom27 hazal_prensesim2021 tam uyutularak 33+2 de sezeryan doğum yaptım..ilk günden geldi sütüm,bünye ile alakalı demişti doktorum kimisinde geç gelebilir demişti
Mammimammi hazal_prensesim2021 2 sezeryan dogum yaptım. İkisinde de odaya gelince ilk emzirmemde hemen geldi.