Denizkubra maria12 valla biz 7. Aydan snra net gördük sanszmda yuzu hep bize dönük oluyordu 7.aydan snra baya baya sekilleniyor yüzü mesela biz bugun gittik ve yuzu baya netti bakalm artik az kaldi gorcez insallah 😊😍
istanbul3434 Denizkubra detayli ultrasonda 1 saniye kadar gosterdi yuzunu ve ben rahmetli babama o kadar benzettim ki… kime gostersem benziyor dedi… ama tabi cok erken haftadaydi belli de olmaz. Dis gorunusu benzerse sevinirim ama karakteri ve bahti benzemesin
_sumeyyebedir7_ Denizkubra benimki erkek ve aynı babası doktor bile dedi aynı baba çenesi burnu herseyie aynı babası 🥰🥰🥰🥰
Denizkubra _sumeyyebedir7_ bizim doktrmzda bakarken birden babasina benziyor kiziniz dedi sasrdk oy kurban oldklrm ya saglikla dogsnlar insallah 😍😍😍
Maviss1525 Denizkubra Valla en son bi eliyle hafif kapamıştı yüzünü ama çoğu görünüyordu ne bana ne babasına benzetemedik benim kardeşime benziyo gibiydi burnu ağzı falan oğlan dayıya misali 😂 haftaya kontrolde tam görürüz artık heralde 😅
Denizkubra Maviss1525 ya ben buna cidden inanyrm eskiler bosuna konusmuyrms kiz halaya oglan dayiya derlermis cidden yuzde seksen herkeste bu boyle 😊
_sumeyyebedir7_ Denizkubra inşallah canım saglıkla hayırla alalım kucağımıza 🥰🥰🥰 en baştan beri babasıydı bizimki 18 haftaya girdik bütün resimlerinde aynı baba 🌹🌹
istanbul3434 Denizkubra Allah hepimizin gonlune gore versin saglikla kucaklayalim, tesekkur ediyorum🙏
Zeyyno_ Denizkubra tek bi defa gördüm benm bebekliğime benzettim eşim küçükken çirkinmiş büyüyünce devrim yapmış resmen 😂😂😂😂 İnşallah miniğimiz Hep tatliş şirine olur🥰🥰🧿🤲
Denizkubra _sumeyyebedir7_ masallah siz erken de gormussnz birde allah saglikla kucaklamayi nasib etsin 😍
Cemrenur Denizkubra evet burnu çenesi dudakları yüzü Her şeyi babasına benziyor. Ultrasondan anlamayan eşim bile benim kopyamı yapmışız diyor 🙁 yani çok belli oluyor baya🥰
Denizkubra Cemrenur masallah saglikla dogsun kuzu 😍 benimkide anlamaz ama kendne benziyor diye anlar oldu 😁