Nurr89 Merhabalar ben hastane çantasını hszirlicam da normal doğum yaptım ikisinde de yatağa örtü şeklinde serilenden istemişlerdi şimdi bakıyorum depend görüyorum her yerde … Hangisinden almalıyım..
aeh Nurr89 Depend kesinlikle kurtarıcı, hem giymesi çok rahat hem koruması iyi. Lohusalığımın 1,2 haftası deepend kullandım diyebilirim. Normal orkide göre çok rahat
gebe1234 Nurr89 bana hastanede kullanmak için bantlı hasta bezi aldırdı ebeler sürekli açıklığı kontrol etmek için doğumdan sonrada depend kullandım kilot şeklinde
Nurr89 aeh daha önce devlette doğum yaptım da bide ayriyeten yatağa sermek için mi istiyorlardi şimdi özelde doğum yapcam acaba isterler mi .. dependi her halükarda alıyorum o zaman
82oykunisa82 Kesinlikle depend ve zayıf olsanda L beden tavsiye ediliyor hemşirelerde LBeden alın diyorlar aklında bulunsun😊
82oykunisa82 Nurr89 öyle diyorlar normal doğumda m beden olabilir ama sezeryanlarda L beden öneriyorlar
ilkim_55 Ben depend aldım. Örtü olarakta bebeğimin kullan at alt değiştirme örtüsünden sererim diye koydum