Busra_6161 Elifyusra ben 15+5 deyim geçen hafta mustela aldım çatlak yağı bilmiyorum yorumlarda herkes iyi şeyler yazdı bende aldım şimdilik bi şey yok çatlak zaten olmaz herhalde karnım çok yok
NefesDeniz Elifyusra Ben 12.haftamın sonunda kullanmaya başladım şimdi 19.haftadayım..hindistan cevizi yağı ve homemade tamamen doğal yağların kullanıldığı markanın çatlak önleyici yağını aldım. İkisini kullanıyorum. Özellikle hindistan cevizi yağını tüm vücuduma uyguluyorum çokça memnunum pamuk gibi kadifemsi yapıyor ve nemlendirici özelliği tüm gün kalıyor.
haziranin25i 12.haftamda incia ile başladım sonra dermaderm ve bio-oil ile devam ettim. 8. Ayımdayım 1 gram çatlamadım 🧿🧿
Elifyusra haziranin25i ben 16. Haftadayım daha bir şey kullanmaya başlamadım ama bio oil kullananlar sanırım genelde memnunlar
etrhn Haftaya kadar bebek yağı kullanıyordum geçen hafta doktorumun önerisiyle mustela çatlak öncesi kremi alıp kullanmaya başladım. Karındaki gerginliği azalttığını farkettim memnunum şuan için bir haftadır kullanıyorum
Zafsim0801 Hindistan cevizi yağı içerisine kaakaooo yağı ve bebe yağı hergun duş alırım ve sürekli sürerim
NefesDeniz Elifyusra Şu anda 19+5 oldum. Çok şükür hiç çatlağım olmadı düzenli kullanıyorum. Ve ben ikiz bebeklerime hamileyim yani karnım şu anda tekli bir gebenin 7 aylık karnı gibi diyebilirim.
Ozlemust 25 haftalık hamileyim 16.haftadan beri hindistan cevizi yağı sürüyorum çok şükür şimdilik çatlağım yok.
Mercimeginannesi-ozge Walla bende baslarda kullandım mustela catlak oncesi krem bebe yagı bir baska krem daha banamısın demedi 22. Haftadan sonra basladım catlamaya kremler işe yaramıyor bencee bende yaramadı catladım hep vucuda baglı birşey
1anne- Haftamdan itibaren zeytinyağı kullandım şu an 26 haftalığım henüz çatlamadım. Ayriyetten bioderma atopik ciltler için nemlendirici ve la Roche posay losyon aldım dönüşümlü kullanıcam
ummuhan-27 Ben 16. Haftamda remolent kullanmaya başladım günde 1.kez. 7.aydan itibaren günde 2 kez kullanmayı düsünuyorum Su an 18. Haftamdayim. Remolenti tavsiye uzerine aldim.
yildirimsfamily Hakiki Zeytinyağı riviera filan değil karışmasın beşe giriyoruz karnım büyüdü ana çatlama olmadı. Tavsiye üzerine bendeki