3636 Pişik oluşumunu engelliyormus kullananlar memnun musunuz acaba ona göre bende bebişim için alicam 🥰😘
Ecem1818 3636 çok krem denedim ama sudofer tek seferde çözdü ondan sonra hep onu kullandım çok memnunum kendi yüzümede iyi geliyor 😍
istanbul3434 3636 ise yaradigini arkadasimin bebeginde gordum. Iceriginin kimyasal oldugunu bilmiyordum almis bulundum malesef, belki 1 tane de temiz icerikli alirim sudokremi sadece agir pisiklerde kullanirim. Temiz icerikli pisik kremi onerisi olan?
haziranin25i 3636 arkadaşım kullandı çok ama çok memnun kaldı. Bana da tavsiye etti henüz almadım. Mustela pişik kremi aldım. Ama sudocrem i de alacağım
momteacher Sudokrem çok iyi pişik için ama yenidoğanda kullanmanızı tavsiye etmem, çok kimyasal olduğu için daha doğal içerikli ürünler daha iyi olur. Sudokremi çok pişik olduğunda son çare tercih edersiniz bence
alparslaninannesiii istanbul3434 mustela pişik kremi var. İnstagramda mühendisinoglu diye Bi sayfa var orda temiz içerikli bebek bezi, deterjan, krem vs her şeye ulaşabilirsiniz içeriğini araştırıp yayınlıyor hepsini
3636 alparslaninannesiii mustela ürünlerini herkes çok öneriyor ama fiyatları çok pahalı olduğu için ben almadım üni baby ürünleri aldım hep ama pişik kremini alicam inşallah
MeLy90 Bende pişik oluşmuştu. 2 sefer uyguladım onu bile geçirdi. Gerçekten hiç pişman olmadım aldığıma.
Ecem1818 3636 akşam sürüp yatınca sabah kalktığımda yüzüm pürüzsüz oluyor yüze etkisini çok sonra öğrendim bende intde yüz için alanları görmüştüm
momteacher 3636 mustela içerik olarak temiz old için ben mustela aldım ama daha uygun fiyatlı temz içerikli ürünler vardr, mühendisinoğlunun sayfasındaki listeden bakablrsn canım
minnie123 3636 çevremde ne kadar doğum yapmış anne varsa sudokremi önerdiler çokta memnun olduklarını belirttiler bende aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı gerçi çok amaçlı bir kremmiş yetişkinlerde yara ve yanık tedavilerinde bile kullanılıyormuş
Ecem1818 Mustelada kullandım hiçbir etkidi olmadı ilk onu bıraktım zaten belediyenin verdiği pişik kremi ondan daha iyiydi 😅
sedasenturk Ecem1818 ahahahahah 😅😅😅doğrudur valla canım , bazen bi ton para döktüğümüz ürünler işe yaramaz ama yaramaz dediğimiz ürünler yarar 🤷♀️🥰
Umksanbe 3636 ablam yengem kuzenlerim herkes ama herkes sudokrem kullanıyor bizde bine aldım inşallah 👌🏻😇 yazın pişik olunca kendime ben de kullanıyorum bence faydalı