Lady-pnkk Simay63 cok uzuldum Allah sabir versin basiniz sagolsun kiz gibi duruyor bebek bu dünyada kismeti yokmuş dua edin bol bol 😞
Simay63 Lady-pnkk yanlız ben düştüğü zaman baktım sanki bacak arasına sanki erkek gibiydi ama emin olamadım tşk ederim
Lady-pnkk Simay63 fetüs kiz bebeklerinde bacak arasinda cikintisii oluyor canim o sebeple doktorlarda yanilabiliyor belki patoliji sonucunda yazar emin olursun
Simay63 Nurmucize 1 ay sonra gel sonucu al dedi ama devlet hastahanesi olduğu için cinsiyeti yazmaz sanıyorum ben
724mari Merveee6 başın sagolsun canım üzüldüm neyden dolayı oldu peki bu hani düşmeden önce agrılarınız oluyormuydu olmuyormuydu?
Merveee6 724mari kalbi durdu hiç bir belirti yoktu sadece göğüslerim biraz yumuşadı onun dışında ne kanama oldu ne bişey 😔
34_21_23 Simay63 bebek 13 haftalıkmıydı yoksa siz 13. Haftada kürtaj oldunuz? Bende 13. Haftadayım korktum ya
Simay63 34_21_23 13 haftalıktı kontrole gittim 3 gündür kalbi durmuş dendi içinizi ferah tutun ama tedbirli ölüm kontrole gidin yani ihmal etmeyin tek tavsiyem size
Asl34_ Simay63 evet arkadaşımın ki çıkmıştı ama ben 6 haftalikken kaybettigim için cinsiyeti bilmedim hiç
Simay63 Merveee6 doktor benimkinin coronadan olabileceğini söyledi o yüzden dikkatli olmak lazım corona geçirmedim ama yinede ayakta atlatmış olabilirsin dedi bi ara 2 3 gün hastaydım o zamandan şüphelenmeye başladım
Merveee6 Simay63 ben kaybedeli bir sene olacak nerdeyse döllenmeden kaynaklı dedi doktor Allah kimseye yaşatmasın çok zor zamanlardı